Kriszta előadása azért hat majd döbbenetes erővel rád, mert olyanokat mond el neked, amit már régen tudnod kellene: olyan kérdésekre fog választ adni, amiket soha nem mertél még senkitől megkérdezni. Úgy beszél majd tabuk nélkül párkapcsolatról, párkapcsolati problémákról, a szexről, hogy fel sem kell tenned a kérdésedet: megkapod a választ rá. Például arra, hogy létezik-e monogámia, azaz képes vagy-e egy életet leélni egyetlen emberrel? Normális ez egyáltalán? Kell-e így élned? Kriszta kíméletlenül szembesít majd a Facebook életeddel, és lehet, hogy megkérdezi tőled, hogy este miért a telefont nyomogatod, miért nem a párodat? 

És ez még csak a bemelegítés. Azért, hogy fel tudj készülni a komolyabb témákra. 

Mit felelnél, ha valaki neked szegezné a kérdést, hogy miért nézel (ilyen gyakran) pornót? Mit keresel benne? Kriszta meg fogja kérdezni. Azt is elmondja, miért csinálod.

Mit felelnél, ha valaki megkérdezné, szerinted mit szeret a párod a legjobban az ágyban és mik az szexuális fantáziái?  Miért nem veled éli meg őket? 

Mit válaszolnál arra, ha valaki megkérdezné: ha a kislány a bugyijába nyúl, az miért „szégyellni való”, ha a kisfiú igazgatja magát, akkor miért nézünk rá büszkén?

 Mit szólnál, ha eléd állna valaki és végre tabuk nélkül elmondaná neked, hogyan lehetsz jó szerető, hogyan randizz, hogyan hódíts, hogyan játszd a felnőttek legjobb játékát, a szexet? 

Szerintünk, ha bármelyik kérdésre kapsz egy SZUPER választ, már az is megéri a 2500 Ft-os (ez nevetségesen alacsony összeg ezért a programért) jegyárat. Kattints, szerezd meg most a jegyedet, mert a helyek gyorsan fogynak.