Mindannyian érezhettük hogy nehezen indul ez az év; Az élet minden területén sejthettük a merkúr retrográd jelenlétét. A hari_drama például összekeveredett a kozmikus mosógépben és ennek következtében egy óriási gatyára került rá, amelyről azóta se szabadultak. Egyedül a közönség segítségével tisztulhat ez a Karmikus folt s kerülhet a csapat végre Top-ra

az este folyamán rengeteg újdonság várható, bármi előfordulhat, lehetőleg hozzatok esőkabátot és tornagatyát.


Várhatóan Gatyán Lesznek (Ábécé sorrendben):

- Alpár Sinkó (Hakumba)

- A hírhedt Mushu Izrael (sehonnan)

- Benedek Puchner (Tamáska Gabi Band, George Michael - 2004 "Patience" tour, Benkő máté swing band)

- Domonkos Pozsgay (pddoma soundcloud, Stones Throw Records)

- Pádava Papp (ISKCON)

- Martin Horváth (Telekom)

- Mukunda Papp (ELEVATED cpt. BRAINSTORM, TPSRPRT, CEO Universal Music)

- Péter Stanfel (Blue Flamingos Quartett, Tiny Tim, shlukk, Meg egy Cukorka, The Luckies)

- Zsombor Bóna(The Matter, Ty Segall, Carson Coma)

 

A VAHÚR csodát lát mindenki utolsó mentsvára. Titkos szerelmeid ők, akik nem válaszolnak a szerelmes leveledre. Szeresd őket, mint tenmagadat, és a haza fényre derül !! Megjelent a zenekar hosszú ideje készülő második nagylemeze, a Juvenil Gyümölcsöskertje !! A burjánzó dalfürtök egy izgalmas kreatív időszak gyümölcsei:

 „Több, mint 200 stúdióban töltött óra után, 3 vendégzenész és 1 fordító segítségével az évezred legjobb lemezét őrizzük meg az örökkévalóságnak. 11-ből 7 dal 5 percnél is hosszabb, de 3240 másodperc alatt csak 3-szor hangzik el a talicska szó. 1 versmegzenésítés, 1 latin nyelvű kántálás, 1 instrumentális akusztik calming, deep sleep relaxation is helyet kapott az albumon. A dalok között szöveges és zenei ide-odautalgatások teszik egész estés produkcióvá Juvenil Gyümölcsöskertjét.”

 

Jegyek:

Early bird 1500

Elővét #1 2000

Elővét #2 2500

Helyszínen 3000