Autófókusz Happy Days 2019 online elővételi jegyárak:

 

Toyota Happy Day Standard csomag: 

(Érvényes 2019. július 20-ára.)

Felnőtt napi belépőjegy: 5.500.- Ft  

A belépőjegy tartalmazza az autós felvonulás, illetve az előzetes regisztráció alapján lebonyolított Toyota tesztvezetések pályahasználatát (regisztráció a helyszínen), valamint a nyíltan meghirdetett napi programokon való részvétel lehetőségét. A programok a rendelkezésre álló kapacitás és időkeret függvényében vehetők igénybe.

18 év alattiak számára a belépés díjtalan. 

 

Toyota Happy Day Plusz csomag:

(Érvényes 2019. július 20-ára.)

15.500.- Ft (Korlátozott mennyiségben.)

Tartalmazza a Toyota Happy Day Standard csomagot, valamint 3 x 30 perc saját autóval (Toyota/Lexus) történő pályaautózási lehetőséget. (A csomag vásárlása előzetes regisztrációhoz kötött, és a jelentkezések sorrendjében kerül visszaigazolásra. A regisztráció a galkatalin@autofokusz.hu email címre küldött üzenettel történik. A pályaautózáshoz a rendezvény lebonyolítási szabályzatának elfogadása szükséges. 18 éven aluliak, illetve két évnél fiatalabb jogosítvánnyal rendelkezők a pályaautózásban csak utasként vehetnek részt. Pályaautózás során a gépkocsikban – a vezetővel együtt - maximum két fő foglalhat helyet, számukra bukósisak használata is kötelező. Ezen kitétel a tesztvezetésekre és az autós felvonulásra nem vonatkozik.)

 

BMW Happy Day Standard csomag

(Érvényes 2019. július 21-ére)

Felnőtt napi belépőjegy: 5.500.- Ft  

A belépőjegy tartalmazza az autós felvonulás, illetve az előzetes regisztráció alapján lebonyolított BMW tesztvezetések pályahasználatát (regisztráció a helyszínen), valamint a nyíltan meghirdetett napi programokon való részvétel lehetőségét. A programok a rendelkezésre álló kapacitás és időkeret függvényében vehetők igénybe.

18 év alattiak számára a belépés díjtalan. 

 

BMW Happy Day Plusz csomag:

(Érvényes 2019. július 21-ére.)

15.500.- Ft (Korlátozott mennyiségben.)

Tartalmazza a BMW Happy Day Standard csomagot, valamint 3 x 30 perc saját autóval (BMW) történő pályaautózási lehetőséget. (A csomag vásárlása előzetes regisztrációhoz kötött, és a jelentkezések sorrendjében kerül visszaigazolásra. A regisztráció a galkatalin@autofokusz.hu email címre küldött üzenettel történik. A pályaautózáshoz a rendezvény lebonyolítási szabályzatának elfogadása szükséges. 18 éven aluliak, illetve két évnél fiatalabb jogosítvánnyal rendelkezők a pályaautózásban csak utasként vehetnek részt. Pályaautózás során a gépkocsikban – a vezetővel együtt - maximum két fő foglalhat helyet, számukra bukósisak használata is kötelező. Ezen kitétel a tesztvezetésekre és az autós felvonulásra nem vonatkozik.)

 

Autófókusz Happy Day bérlet:    

(Érvényes 2019. július 20 – 21-ére.)

Felnőtt, két napos belépőjegy: 7.500.- Ft  

A belépőjegy mindkét napra tartalmazza az autós felvonulás, illetve az előzetes regisztráció alapján lebonyolított tesztvezetések pályahasználatát (regisztráció a helyszínen), valamint a nyíltan meghirdetett napi programokon való részvétel lehetőségét. A programok a rendelkezésre álló kapacitás és időkeret függvényében vehetők igénybe. (Az autós felvonulás, illetve az előzetes regisztráció alapján lebonyolított tesztvezetések pályahasználata július 20-án kizárólag Toyota és Lexus modellekkel, július 21-én BMW modellekkel vehető igénybe!)

18 év alattiak számára a belépés mindkét nap díjtalan. 

 

Toyota Happy Day Plusz vagy BMW Happy Day Plusz csomag vásárlása esetén a mindkét napra érvényes felnőtt belépőjegy +2.500.- Ft-ért vásárolható meg!

 

A pályaautózás/pályahasználat/autós felvonulás július 20-án kizárólag Toyota és Lexus modellekkel, július 21-én BMW modellekkel vehető igénybe!

 

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Egyebekben a rendezvény lebonyolítási szabályzatában foglaltak irányadók. A kapcsolódó dokumentumok elérhetők az Autófókusz Kft. facebook oldalain, illetve a rendezvény helyszínén.

Fenti árak online jegyelővétel esetén érvényesek, a helyszíni jegyvásárlás +1.500.- Ft felár ellenében kezdeményezhető.

 

A BMW és Toyota márkák helyi képviseletét ellátó Autófókusz Kft. részéről szeretnénk figyelmébe ajánlani a „Happy Day Családi élménynapjainkat” az ostffyasszonyfai Pannonia Ringen. 

Idén kibővített formában,  július 20-án a Toyota, 21-én pedig a BMW divíziónk égisze alatt kerül lebonyolításra az esemény.

A két nap alatt látogatóink nem csupán az általunk képviselt márkák modelljeivel, újdonságaival ismerkedhetnek, akár tes(z)tközelből, de a BMW és Toyota tulajdonosok számára lehetőséget kínálunk, hogy saját autóikkal is átéljék az épített versenypálya adottságai kínálta vezetési élményt. A versenyzés hangulatát idézi az épített verseny- és tuningolt autók kiállítása, valamint a drift-autók képességeinek látványos bemutatója és a számos program által kínált versengés izgalma. 

Egy „Családi élménynap” keretében nem feledkezhetünk el a gyermekekről sem. Számukra is egész napos programok sorát kínáljuk a különböző versengésektől a gyermek-animátorok közreműködésével felügyelt játszósarkos, ugrálóváras, arckifestős lehetőségekig. 

A szombati programok sorát Király Viktor koncertje zárja, aki egyszemélyben előadóként és a Toyota márkanagyköveteként érkezik a helyszínre.

Lesznek még jótékonysági programok, véradás, ingyenes látásvizsgálat, meghívott szakértőkkel, neves moderátorok közreműködésével folytatott, a kihelyezett LED falon is nyomon követhető pódiumbeszélgetések. Utóbbiak tekintetében az egyes márkák kulisszatitkai mellett az autózás és a mobilitás jövőképét formáló, a környezetvédelmi kihívásokkal, az alternatív hajtásláncokkal vagy az autonóm vezetés irányába mutató fejlesztésekkel kapcsolatos kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők.

Szerettettel várjuk Önöket rendezvényükre, ahonnan a család minden tagja élményekkel térhet haza.

További információkért keresse fel Facebook oldalunkat:

Toyota - https://www.facebook.com/events/2208986462516119/ 
BMW - https://www.facebook.com/events/344720849580144