Legyen szó olyan lényeges döntések elhalasztásáról, mint házasodás, munkahelyváltás, gyerekvállalás, vagy kevésbé sorsdöntő eseményekéről, mint egy határidős feladat leadása, az élet különböző területein mindenki hajlamos halogatni. Ez pedig életminőségünkre jelentős hatást gyakorolhat. De miért nem teljesítjük időre a kitűzött céljainkat? Miért okoz ez lelki és mentális feszültséget? Egyáltalán milyen pszichológiai háttere van a jelenségnek? Milyen jellemzői és magatartási sajátosságai vannak a halogatóknak? És milyen eszközökkel tudjuk a halogatást leküzdeni?

 A Jog és Pszichológia előadásán többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Dr. habil. Takács Ildikó, pszichológustól, a BME GTK Ergonómia és Pszichológia Tanszékének docensétől. Az előadás második részében lehetőség lesz kérdezni is! 

Jegyek ára: 1890 Ft
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30 
 
Mindenkit várunk sok szeretettel!

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kérjük, hogy a helyszínt kérésére a jegyértékesítéssel kapcsolatosan ne keressék! Megértésüket köszönjük!//