Csak 18 éven felülieknek!
Október 30-án 20-23 óra között Magyarország legnagyobb beltéri játszóháza, a frissen megújult Elevenpark Újbuda Center kinyitja kapuit a szórakozni vágyó felnőtteknek is…
Bulizz és lazíts barátaiddal egy nem mindennapi környezetben, próbáld ki több száz játékunkat, de vigyázz, mert halloween-i meglepetések hadával várunk…

A jelmezben érkezőknek ajándék tombolát is adunk, 22:30-kor pedig értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra!

Ráadásul ezen alkalomból kedvezményesen, mindössze 1000 Ft-ért kipróbálhatod magad a Laserpark Budapest arénáiban is, 1500 Ft-ért pedig a Cyberjump Trambulin parkban megrendezésre kerülő Friday Night Jump-ra tudsz kiegészítő jegyet váltani a helyszínen! Ezt te sem hagyhatod ki!

A Laserpark Budapest arénáit 20:00-tól 23:00-ig vehetik birtokba a Játszópartyzók, míg a Cyberjump Trambulin Parkban 20:00-tól 22:00-ig óránként tudtok ugrálni. Ne feledd, a trambulin parkban speciális zoknira lesz szükséged, ez 500 Ft-ért beszerezhető a helyszínen.

Az izgalmas játékok mellett helyben sütött pizzával, alkoholmentes koktélokkal és DJ-vel várunk bennetek!

Szeretnéd nálunk tartani a szülinapod, vagy lány-/legénybúcsút szerveznél hozzánk? Semmi akadálya! Kattints IDE a részletekért!

Fontos tudnivalók:

·       Az eseményre belépés kizárólag 18 év felett

·       Az elővételes jegyek beváltása 20:00-kor kezdődik az Elevenpark bejáratánál.
Szekrények az Elevenparkban rendelkezésre állnak. A szekrényekhez való kulcs letéti díja 2000 Ft, mely a kulcs visszaadásakor visszajár. Kulcsot a recepciónál tudtok kérni.

·       Az Elevenparkban cipő használata tilos. Hozzatok váltó zoknit!

·       Parkolni az Újbuda Center parkolójában tudtok. A parkoló cédulákat pecsételtessétek le kollégáinkkal a recepción, így parkolásotok ingyenes lesz.

Szeretnénk mindenkit megkérni, hogy felelősen döntsön az eseményen való részvétel kapcsán.

Hogyha nem érzed jól magad, vagy külföldön jártál, megkérünk, hogy végezz el egy tesztet mindannyiunk biztonsága érdekében, mi pedig:

- Belépéskor érintésmentes lázméréssel ellenőrzünk minden vendéget

- Teljes személyzetünk maszkban dolgozik, figyelve a különböző felületek folyamatos fertőtlenítésére

- Kézfertőtlenítőket helyeztünk ki a helyszín több pontján is

- Maszk viselése a regisztráció alatt, a sorban állásnál kötelező, a játék alatt pedig arra kérünk mindenkit, hogy tartsa magánál a maszkot, viselése javasolt.


További információk:
http://www.jatszoparty.hu/
www.facebook.com/jatszoparty