POSTPONED! Original date: 19/03/2020

Kedves Jegyvásárlónk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Pszichopaták nyomában esemény elmarad.

A már megváltott jegyek automatikusan visszatérítésre kerülnek, további teendőd nincs velük. A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – normál ügymenet mellett legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.
A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt igényelhetnek.

Megértésedet köszönjük!


Hollywood kontra Magyarország - avagy a fikcióhoz képest nyomozás a valóságban

Valójában mennyi igazság rejtőzik a naponta látható amerikai bűnügyi filmek képsoraiban? Hogy működik mindez a gyakorlatban? És hogy működik Magyarországon? Miként épül fel egy bűnügyi nyomozás? Kik vesznek részt benne? Milyen módszereket használnak, és mihez van joga a szereplőknek valójában?

Három, a témában ikonikus film segítségével ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat a már jól összeszokott szakember páros, Doszpot Péter, volt gyilkossági főnyomozó, és Antal Gábor, szakpszichológus.

Film bejátszásokkal illusztrált, lebilincselő előadásukból megismerhetjük üldöző és üldözött lélektani mozgatórugóit és egy valódi nyomozás gyakorlati oldalát. Megvizsgálják azokat a tévhiteket, amelyeket a bűnügyi filmek ültettek el bennünk, és megvilágítják egy bűntény feltárásának hiteles struktúráját is, bemutatva a kontrasztot Magyarország és Hollywood között.

Híres filmrészletek - fontos kérdések - izgalmas válaszok!

A rendezvény a MyMirror magazin támogatásával jött létre.

Helyszín: Lurdy MOZI

              1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Jegy regisztráció: 18:30 órától

Kapunyitás: 18:45 óra

Kezdés: 19:00 óra

Helyfoglalás: érkezési sorrendben.

Információk: +36 30 349 15 48