IDŐPONTVÁLTOZÁS!

Kedves Jegyvásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Gyulai Pálinkafesztivál 2020 későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpont:
2020.09.19.
 
A megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontban megtartásra kerülő eseményre. Amennyiben ez nem megfelelő, abban az esetben visszaváltási szándékodat emailben jelezheted, az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, legkésőbb május 25-ig.

Ebben az  esetben az emailben mindenképpen küldd el a jegyek megrendelési azonosítóját, amelyet a jegyvásárlást visszaigazoló levél tárgyában találsz a következő formátumban:  # SZÁMSOR

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Megértésedet köszönjük!

 


 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a jogszabályi tilalomra figyelemmel úgy döntöttünk, hogy az idei Gyulai Pálinkafesztivált elhalasztjuk!

A tegnapi kormányhatározat határozatlan időre megtiltotta az 500 főnél nagyobb létszámú szabadtéri rendezvények megrendezését!

Április 23 és 25 között rendeztük volna meg a Gyulai Pálinkafesztivált, ám várhatóan annak időpontjában a jogszabályi tilalom még hatályos lesz.

Rendezvényszervezőként mint mindig, most is a jogszabályi előírásoknak megfelelően járunk el, így úgy döntöttünk, hogy a Gyulai Pálinkafesztivált elhalasztjuk!

Most a jogkövető magatartás és mindannyiunk egészsége mindennél fontosabb!

A Gyulai Pálinkafesztivált várhatóan szeptemberre halasztjuk, a járványügyi helyzet alakulásának függvényében a pontos dátumról később döntünk és megfelelő időben tájékoztatunk Benneteket!