Good Charlotte (US), Pierce The Veil (US), Sleeping With Sirens (US), ISSUES (US) + guests

A marylandi ötösfogat azon kevés zenekar közé tartozik, akik szinte mindannyian a kezdetektől, vagyis két évtizede együtt nyomulnak. Az összeszokott bandának az áttörést a 2002-es Lifestyles of the Rich and the Famous hozta meg, amivel a rock- és a pop-listákat is egy szempillantás alatt meghódították. Innen pedig nem volt megállás, a Madden-ikrek és csapatuk csak úgy ontották magukból a slágereket. 

Aki a 2000-es évek elején volt tinédzser, az biztosan csípőből tud három Good Charlotte-slágert felidézni, hiszen a Girls & Boys, az Anthem, a Young and the Hopeless vagy a Hold On sokunk lázadó korszakának volt aláfestő zenéje. Nem csoda tehát, hogy második lemezükből majdnem ötmillió példány fogyott világszerte, a Good Charlotte-ot pedig a legnagyobbak közé emelte. A srácok pedig fáradhatatlanul küzdöttek, hogy a világ ne egylemezes előadóként tartsa őket számon, nem meglepő tehát, hogy később is olyan remek dalokkal jelentkeztek, mint a Keep Your Hands Off My Girl vagy az Avenged Sevenfold-tagok közreműködésével készült The River. 

A Good Charlotte tekintélyes, hatlemezes diszkográfiát tudhat maga mögött, és a már említett slágerek mellett biztosan sok újdonságot is hallhatunk majd tavaly megjelent albumukról június 17-én a Budapest Parkban.

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

• 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, kivéve 14-17 év közöttiek a Safe and Sound Mentori Program keretében. (www.safeandsound.hu)

• 10 éves korig a belépés ingyenes!