Mozgásfoglalkozással egybekötött mesés-táncos előadás 2-től 5 éves korig.
Az előadáson a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Góbi Rita – a Magyar Táncművészeti Főiskolán diplomázott táncművész, koreográfus, táncpedagógus – interaktív táncelőadása a legkisebbek számára.
Hogyan ajándékozunk?
Az előadás játékos módon mutatja meg a bölcsődés és óvodás korosztály számára az ajándékozás folyamatát. Az ajándékozás különleges kapcsolatot képez az ajándékozó és az ajándékozott között. Az adás gesztusa fontos, és adni nem csak tárgyat, hanem élményt is lehet.
Zene, mozgás, kép harmonikus egysége vezeti a nézők figyelmét, akik közelről nézhetik és élhetik át az előadás apró csodáit.
A produkció 2014 óta okoz örömöt a legkisebbeknek, látható volt többek között Oroszországban, Olaszországban, Svájcban és Magyarországon pedig Budapesten és vidéki városokban egyaránt. Most pedig Szegeden csal mosolyt a kicsik számára a Pici Bonbon.

„Miközben egy dobozból különböző játékokat villantott elő, majd önmaga is kibukkant belőle, a legkisebb gesztusokkal maximális odafigyelést és pisszenetlen érdeklődést keltett anélkül, hogy egyetlen szót is szólt volna.” Török Ákos – Fidelio

„A szemkontaktussal rekordidő alatt megnyerte a gyerekek bizalmát az egyébként táncpedagógiával is foglalkozó Góbi Rita…
Az előadás színvonaláról a legőszintébb kritikusok öröme árulkodik leginkább. Góbi Ritának sikerült a gyerekek nyelvén átadnia üzenetét a mozgás öröméről és jelentőségéről. Az utóbbiak fogékonysága és nyitottsága az idősebb generációk számára is példaértékű lehet…”
Juhász Anikó – PR Herald
Az előadás időtartama: 30 perc előadás + 30 perc közös tánc.

Tánc és koreográfia: Góbi Rita
Zene: Gyulai Csaba
Jelmez, díszlet: Földi Kinga
fotók: BábSzinTér
Támogatók: EMMI, NKA, Műhely Alapítvány, SÍN Kulturális Központ, gaborgobi.com

Az előadás a Köszönjük Magyarország program keretében valósul meg.


Helyszín: ZUG Színház és Művészeti Tetthely (Szeged, Gyertyámos utva 4.)
Időpont: 2021. 09. 10. 10:30

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az előadásra 0 Ft-os jegyvásárlással tudtok. Amennyiben támogatnád a ZUG-ot, támogatói jegyet is tudsz vásárolni. 

Góbi Rita Társulat:
https://gobirita.hu
https://www.facebook.com/rita.gobi.5

A szervező elérhetőségei:
http://homoludensproject.hu/
https://www.facebook.com/zugszinhaz
https://www.facebook.com/hludensp
homoludensproject@gmail.com