Ajándékozz egy különleges vacsorát!

A Globalista Konyha szervezésében ugyanis rendszeresen érkeznek olyan külföldi séfek Budapestre, akik két estére házigazdái egy-egy pop up vacsorának. 
A vendégek estéről estére különleges és megismételhetetlen menüsorokat kóstolhatnak, hiszen a szakácsok kifejezetten ezekre az estékre állítják össze fogásaikat. És ahogy a séfek, úgy a helyszínek is folyamatosan változnak.
Az ismert és népszerű budapesti éttermeken kívül designbútor bemutatóteremben, vagy épp a Vár alatt egy titkos kertben is sor kerülhet a vacsorára. Szeretünk felfedezni és kipróbálni új helyeket, de szeretünk időnként visszatérni azokra a helyszínekre is, amelyek tökéletesen idomultak egy-egy Globalista Konyha vacsorához.
Sok esetben a szakács szülőhazájának tradíciói, utazásai során a különböző országokban tett felfedezései és a tanult praktikák, stílusok keveredésének különlegesen izgalmas eredményei egyszerre szerepelnek tányérunkon anélkül, hogy elhagytuk volna az országhatárt.

A Globalista Konyha többek között ezért is színfoltja a budapesti gasztróéletnek.  

A Globalista Konyha elsősorban londoni séfeket hoz Budapestre, de az angol szakácsok mellett mexikói, ukrán, francia főzőmesterek is megfordultak már a vacsorákon.

Vacsorát adtak már (a teljesség igénye nélkül):
• Pip Lacey és Loic Villemin Michelin-csillagos főszakácsok,
• Mary-Ellen Mctague, Heston Bluementhal tanítványa,
• Oliver Rowe, Romy Gill, Sebastian Holmes és Josh Katz — londoni fenegyerekek,
• Gill Meller, a méltán népszerű River Cottage főszakácsa, aki a Globalista Konyha szervezésében járt először Budapesten,
• Olia Hercules, ukrán származású séf, akit 2015-ben feltörekvő gasztronómiai sztárnak választottak. 

Az ajándékkártya 2020. végéig, bármelyik Globalista Konyha vacsorára beváltható. Az ajándékkártya értéke egy eseményre használható fel, a beváltásához vedd fel velünk a kapcsolatot  e-mailben: globalistakonyha@gmail.com, és a szép ajándékkártyát  postai úton elküldjük neked.

https://www.globalistakonyha.com/