Badacsony leghangulatosabb gasztro eseménye októbertől áprilisig, amikor a nyugodt sétákon, a jó borokon, a találkozásokon és a finom, izgalmas ízeken van a hangsúly. Tölts egy felejthetetlen hétvégét Badacsonyban és kóstolj bele a tematikus hétvégék fogásaiba! Ahány vendéglátóhely, annyi íz és inspiráció – az adagok kóstoló adagok, így bejárhatod a hegyet és több helyen is kóstolhatsz!
›››› Március 18-19. Marhaságok
MI AZ A GASZTROHEGY?
Októbertől áprilisig izgalmas, tematikus gasztro-hétvégékkel várunk Badacsonyban! Ilyenkor igazán van idő felfedezni a vidéket, a borokat és az ízeket, a konyhában van idő kísérletezni, kreatívan alkotni, a vendégek pedig élvezhetik az otthonos, személyesebb vendéglátást. Exkluzív falatok, sztorik, fogások, és egy olyan gasztrotúra, amit te alkotsz meg magadnak. Ez a GASZTROHEGY!
MIT TARTALMAZ A GASZTROBÉRLET?
• Tervezd meg te a gasztrotúrádat és járd be a hegyet!
• Válassz ki 4 helyet: a gasztrobérlettel 4 helyen kóstolhatsz egy Gasztrohegy fogást és a hozzá illő italkíséretet
• FONTOS: A Gasztrobérletet átveheted a vendéglátóhelyeken, de érdemes a Hableány INFO pultjában kezdeni, ahol térképet is találsz.
• Ha sokan vagytok, érdemes előre foglalni.
• Várunk!
RÉSZTVEVŐK:
Fő helyszínek (ide érvényes a bérlet): Laposa Birtok, Hableány, Bonvino Borbár, Borbarátok Étterem, Kisfaludy-ház Étterem
Kiegészítő helyszínek: Istvándy Borműhely, Éliás Borbirtok, Pláne Badacsony borterasz
--- GASZTROHEGY 5. évad! ----
Október 8-9. Világok konyhája - Utazás a föld körül
November 5-6. Szőlő és bor - Borral és borhoz készült ételek
December 28-29-30. GasztroSZTORIK - Ételek könyvekből, filmekből, mesékből
Január 21-22. Hétvége egy vulkánon - Tüzes ételek, lávakő, grill, pikáns ízek, vagyis minden, ami tűz
Február 18-19. Vadak & minden, ami erdő / Vadacsony
Március 18-19. Marhaságok
Április 22-23. Halak a hegyen - Fish & Hill
Facebook event: https://fb.me/e/2eS2SxbiO