Indul a Gasztrohegy új évada!
Tartsatok velünk és a 10, egész évben nyitva lévő vendéglátóhellyel! Másszuk meg együtt a gasztronómia csúcsait, lépésről lépésre, borról borra, falatról falatra, és persze az sem baj, ha közben a hegy tetejére is felérünk. Ismerjétek meg Badacsony – és a Balaton – őszi-téli-tavaszi arcát. Mert ilyenkor vendégként és vendéglátóként is több időnk van kapcsolódni, ráérősen kóstolni, mesélni, ízeket kombinálni.
Válogatott badacsonyi borokkal és válogatott, izgalmas gasztro-témákkal jövünk szeptembertől áprilisig: a Gasztrohegy bérlettel a választott hétvégén 4 helyen kóstolhatod meg az izgalmas Gasztrohegy fogásokat italkísérettel!
Gasztrohegy hétvégék:
• Szeptember 30.- Október 1. TAPASOK hétvégéje
• Október 21-22. Világok konyhája - Utazás a föld körül
• November 25-26. Vadak & minden, ami erdő
• December 28-29-30. BADACSONYI TÖRTÉNETEK - helyi receptek, avagy mit ettek nagyanyáink és mi lehetett Kisfaludyék tányérján?
• Január 20-21. Halak a hegyen - Fish & Hill
• Február 24-25. TÜZES hétvége - Tábortűz, misztikum, lávakő, szenvedély a vulkánok földjén
• Március 23-24. Magyaros fogások hétvégéje - Tökéletes klasszikusok & hagyományok megcsavarva
• Április 20-21. Beach Food!!! - Gyere nyár!
RÉSZTVEVŐ HELYEK:
• Fő helyszínek: Laposa Birtok, Hableány, Tilia Borvendéglő, Hotel Bonvino Borbár, Borbarátok Vendéglő, Kisfaludy-ház Étterem, Vánkos
• Kiegészítő helyszínek: Pláne Badacsony borterasz, Éliás Birtok, Istvándy Birtok és Borműhely
A GASZTROHEGY BÉRLET TARTALMAZZA:
• 4 db kóstoló ital kísérettel - bármely 4 helyszín a fő helyszínek közül
• A bérletet a Hableány info pontjában lehet átvenni
• Kérlek figyeljetek a foglaltságokra: ha többen vagytok, érdemes előre foglalni
Bővebb infók és aktuális menük: https://www.facebook.com/