Indul a Gasztrohegy új évada!

Tartsatok velünk és a 10, egész évben nyitva lévő vendéglátóhellyel! Másszuk meg együtt a gasztronómia csúcsait, lépésről lépésre, borról borra, falatról falatra, és persze az sem baj, ha közben a hegy tetejére is felérünk. Ismerjétek meg Badacsony – és a Balaton – őszi-téli-tavaszi arcát. Mert ilyenkor vendégként és vendéglátóként is több időnk van kapcsolódni, ráérősen kóstolni, mesélni, ízeket kombinálni.

Válogatott badacsonyi borokkal és válogatott, izgalmas gasztro-témákkal jövünk szeptembertől áprilisig: a Gasztrohegy bérlettel a választott hétvégén 4 helyen kóstolhatod meg az izgalmas Gasztrohegy fogásokat italkísérettel!

 

Gasztrohegy hétvégék:

• Szeptember 30.- Október 1. TAPASOK hétvégéje

• Október 21-22. Világok konyhája - Utazás a föld körül

• November 25-26. Vadak & minden, ami erdő

• December 28-29-30. BADACSONYI TÖRTÉNETEK - helyi receptek, avagy mit ettek nagyanyáink és mi lehetett Kisfaludyék tányérján?

• Január 20-21. Halak a hegyen - Fish & Hill

• Február 24-25. TÜZES hétvége - Tábortűz, misztikum, lávakő, szenvedély a vulkánok földjén

• Március 23-24. Magyaros fogások hétvégéje - Tökéletes klasszikusok & hagyományok megcsavarva

• Április 20-21. Beach Food!!! - Gyere nyár!

RÉSZTVEVŐ HELYEK:

• Fő helyszínek: Laposa Birtok, Hableány, Tilia Borvendéglő, Hotel Bonvino Borbár, Borbarátok Vendéglő, Kisfaludy-ház Étterem, Vánkos

• Kiegészítő helyszínek: Pláne Badacsony borterasz, Éliás Birtok, Istvándy Birtok és Borműhely

 

A GASZTROHEGY BÉRLET TARTALMAZZA:

• 4 db kóstoló ital kísérettel - bármely 4 helyszín a fő helyszínek közül

• A bérletet a Hableány info pontjában lehet átvenni

• Kérlek figyeljetek a foglaltságokra: ha többen vagytok, érdemes előre foglalni

 

Bővebb infók és aktuális menük: https://www.facebook.com/gasztrohegybadacsony