GARDEN WONDER #18
Városi házi koncertek Budapesten nemzetközi indie zenészekkel, akiket mi hozunk először Budapestre, valamint tehetséges helyi vendégzenészekkel.

ZENÉSZEINK:

WOWH band - Nick Harrison [UK] - először Budapesten!
Dennie Wander [UK] és Elephant and The Moon [CR]

Helyszín: TITKOS (pontos címet Whatsapp-en / Emailben küldjük ki 36-24 órával a koncert előtt azoknak akik sikeresen regisztráltak)
Legközelebbi metró: Arany János utca
Zene: pop-funk / loop / indie folk
Érkezés: 19:30-19:50

Kik vagyunk és mit takar a VÁROSI HÁZI KONCERT?

Egy egyedi koncert esemény vagyunk Budapesten, akiket a zene és a közösség szeretete hoz össze. Hétköznapi helyszíneket varázsolunk át egy mini koncert élménnyé, legyen az egy nappali, fodrászat, vagy tetováló szalon. Szenvedélyünk, hogy tehetséges feltörekvő zenészeket támogassuk. Célunk, hogy egy otthonos légkört teremtsünk az eseményeinken, és hogy egy új zenei hullámot hozzunk Budapestre, és azon túl. Minden esemény egy egyedi és intim közösségi élményt nyújt, ahol a zenészek és a vendégek is közelebb kerülhetnek egymáshoz. Egy ilyen alkalommal 3 fellépőt hívunk meg, akik változatos zenei irányokat képviselnek. 

Hamarosan találkozunk!
GARDEN WONDER csapat 

Nem működik a jegyoldal? Ide írj, hogy megoldhassuk: ugyfelszolgalat@tixa.hu

 

ÚJ SOROZATOT kezdünk el a nemzetközi Garden Wonder zenészeinkkel!

  ----    INDIE SUNDAY  ----

Egy laza „Garden Wonder after”

Dátum: március 31.

Idő: 19:00

Helyszín: Montazs Art Cafe

Vehettek KOMBINÁLT JEGYEKET online, CSAK a Garden Wonder jegyoldalán, így mindkét koncertre el tudtok jönni kedvezményesen!

Sosem elég a nemzetközi zenész jó zenéjéből (főleg, hogy csak egy hétvégére repülnek ide a zenészeink, direkt a Garden Wonder házi koncertjeinkre), és a chill hangulatból sem árt meg a sok… tehát minden vasárnap, a Garden Wonder utáni napon egy újabb koncerten mutatjuk be a nemzetközi zenészeinket, és ezúttal egy FULL koncertet játszanak!

Csekkoljátok az első INDIE SUNDAY Facebook eseményt!

https://www.facebook.com/events/574708473005560/

A Garden Wonder házirendjáéről: A regisztráció során megadott személyes adatokat a Garden Wonder biztonságosan kezeli, és nem továbbítja harmadik félnek. Az adatok a Garden Wonder aktuális és jövőbeli eseményeivel kapcsolatban a résztvevőkkel való kapcsolatfelvételre szolgálnak. A teljes esemény során fotó- vagy videofelvétel készíthető. A rendezvényre való regisztráció és a rendezvényen való részvétel esetén a résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen fotó- és videofelvétel készüljön róla, valamint a hozzájárul a fényképek és videók közzétételéhez a Garden Wonder közösségi médiaplatformain, valamint a harmadik felek által a Garden Wonderre vonatkozó kiadványaiban, cikk és más média megjelenéseiben.