Amelyik pincér nem tud mosolyogni, jobban teszi, ha vendégnek születik!
(Gundel Károly)
Füredi Gábli | A Gundelek története
2019. november 3., 11 óra
Borcsa étterem, Balatonfüred, Tagore sétány 1.
Díszvendégünk és mesélőnk: Dr. Gundel János, professor emeritus
Verses, prózás szépségek: Szombathy Gyula, színművész
A menü álmodója: Varju Viktor, séf
A gáblit zongorán kíséri: Pingiczer Szilárd
Menü a Gundelek asztaláról
Ételek:
Kalla Kálmán amuse (tojásos galuska karfiol paprikással)
Jonathán alma tarte sült kacsamájjal
Klasszikus palócleves bárányból
Gundel fogas vargányagombás zöldségekkel
Gundel varázsdesszert
Borok:
Gyukli Pince: Gyusecco (Irsai Olivér gyöngyözőbor) 2018
Figula Pincészet: Bella Róza 2018, Sauvignon Blanc 2018, Cabernet Franc 2016
Jegyár: 9900 Forint
Az ár tartalmazza a programon való részvételt, a menü árát, valamint az ételek kísérő borait
Jegyek elővételben válthatóak a www.tixa.hu oldalon.
További információk a +36 30 592 6702 telefonszámon vagy a magyar.kinga@furedkult.hu email címen.