Amelyik pincér nem tud mosolyogni, jobban teszi, ha vendégnek születik!

(Gundel Károly)

 

Füredi Gábli | A Gundelek története

2019. november 3., 11 óra
Borcsa étterem, Balatonfüred, Tagore sétány 1.

 

Díszvendégünk és mesélőnk: Dr. Gundel János, professor emeritus

Verses, prózás szépségek: Szombathy Gyula, színművész

A menü álmodója: Varju Viktor, séf

A gáblit zongorán kíséri: Pingiczer Szilárd

 

Menü a Gundelek asztaláról

Ételek:

Kalla Kálmán amuse (tojásos galuska karfiol paprikással)

Jonathán alma tarte sült kacsamájjal

Klasszikus palócleves bárányból

Gundel fogas vargányagombás zöldségekkel

Gundel varázsdesszert

Borok:

Gyukli Pince: Gyusecco (Irsai Olivér gyöngyözőbor) 2018

Figula Pincészet: Bella Róza 2018, Sauvignon Blanc 2018, Cabernet Franc 2016

 

Jegyár: 9900 Forint
Az ár tartalmazza a programon való részvételt, a menü árát, valamint az ételek kísérő borait

Jegyek elővételben válthatóak a www.tixa.hu  oldalon.

További információk a +36 30 592 6702 telefonszámon vagy a magyar.kinga@furedkult.hu  email címen.