Fürdőtúra és fürdőzés a legendás Gellért Fürdőben és a hozzá kapcsolódó föld alatti alagútrendszerben. Tarts velünk erre a különleges eseményre!

A program során vezetett túra keretében, max. 25 fős csoportokra bontva bejárjuk az izgalmas alagútrendszer egy részét, amely 15-20 méterrel húzódik a föld alatt. Sétálni fogunk a Gellért téri villamoskanyar, és a hegyben lévő Sziklakápolna alatt is. A kb. 45 perces, zárt körű túra után fürdőzés a Gellért fürdőben normál nyitva tartás közben, tetszés szerint zárásig.

A VEZETETT TÚRA ÉRINTENI FOGJA:
Ősforrás kutat, ami az eredeti vízadó kút volt, ma használaton kívül van, de bővelkedik ásványvízben.
Aragonit, becenevén Karfiol barlangot, ami a képződmények formájáról kapta a nevét. 
Az alagutakban kb. 30-40 fok meleg van, a levegő párás, tehát érdemes könnyű ruházatban érkezni, kabát ide nem fog kelleni.

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK a Fürdőben:
Pezsgőfürdő-medence (27 °C)
Ülőmedence (36 °C)
Kinti ülőmedence élményberendezésekkel (36 °C)
Merülő dézsa (12-18 °C)
Termálmedencék (35-40 °C)
Merülő medencék

MENETREND 2019.11.17.
09:00 - Érkezés a Fürdőtúrára, regisztráció
09:30 - Alagút túra*
10:30 - 20:00 - öltözés, fürdőzés, pihenés, wellness*

BELÉPŐJEGYEK:

Kizárólag elővételben lehet belépőt venni, a helyszínen erre nem lesz lehetőség. A helyek száma korlátozott (50 fő, túljelentkezés esetén megpróbálunk új időpontot kitűzni, de erre nincsen garancia!). A fürdőtúra minimum 40 fő részvételével indul (mintavétel napja november 10) ezért ne hagyd utolsó pillanatra a jelentkezést!

*Az alagút rendszerbe legfeljebb 25 fős csoportokra bontva tudunk lemenni. A létszám függvényében csoportbeosztás készül, és a csoportok egymást követően fognak indulni. Tehát, aki a legelsőbe nem fér be, az a második turnussal kb. 1 órával később fog indulni és 1 órával később ér majd a fürdőbe. Fürdeni utána egészen zárásig lehet majd, tehát ez nem okoz problémát, a jegyárakra nincsen hatással.

A jegyet vásárló vendégek az esemény előtt részletes tájékoztatást fognak kapni e-mailben, minden esetben az abban írt részletek lesznek az irányadóak a program ütemezését tekintve.

Tarts velünk és fedezd fel Budapest ritkán látható részeit pároddal, barátaiddal, családoddal!