Mi értelme van megbeszélni valamit egy idegennel, amikor a barátaimmal is megbeszélhetném? Nem ciki elmondani a legmélyebb titkaimat egy ismeretlennek? Ha valami nagy nehézség van az életemben, egy külső, szakértő személy csak tud támpontot adni... De mi olyan téma, amivel érdemes elmennem pszichológushoz?

Terápia. Egyre többet tudunk róla. Egyre többet hallunk róla. De mi történik ott pontosan? Mire jó és mire nem való? Milyen módszerekkel dolgoznak, mi korszerű, mi elavult? Mi az, ami valóban működik benne és mi az, ami csak az időnket rabolja? Mit kezdjünk azzal az abszurd közelséggel, ami terapeuta és kliens között létrejön, ha elég "ideig összejárnak”…

A pszichoterápiával kapcsolatos hitekről és tévhitekről, hasznokról és visszásságokról beszélgetünk és játszunk Buda Lászlóval májusban. 

A Fröccs előadásról:

Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Praktikus információk
Előadásunkon dinamikus árazással alakítjuk az árakat. Ez azt jelenti, hogy az alapárnál alacsonyabb és magasabb árak is lehetségesek az előadásokra, a kereslet-érdeklődés alapján. 

Az előadás hossza: kb. 2,5 óra (19:00-21:30), egy szünettel.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.
A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

 

Várunk szeretettel!

Kérdés esetén keress bátran: szervezes@momentantarsulat.hu