Bocsánat, ha megbántottalak! Most ezen ne sértődj már meg! Ekkora lúzer vagy, hogy már meg is bocsátottál? Hagyjad már, engedd el, ezen nem érdemes kiakadni!

Májusi Fröccs előadásunkon a sértődés, megbocsátás, elengedés témakörét járjuk körül: ki mennyire nagyvonalú, amikor más megbántja? Mi alapján bántódunk meg, sértődünk meg? Mennyi ideig maradunk benne ebben az állapotban? Hol van a határ a lúzerség és a haragtartás között? Lehet játszma, hogy valaki újra meg újra megsértődik és nem lehet kiengesztelni? Van, aki 20 éve megsértődött és úgy maradt… Mit kezdjünk vele?

A Momentán Társulat eljátssza, Almási Kittivel pedig megbeszéljük, milyen lélektana van a sértődésnek, a haragtartásnak, a megbocsátásnak. És természetesen ahogy már megszokhattátok: ti, a közönség is kérdezhettek.  

A Fröccs előadásról:

Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Praktikus információk
Előadásunkon dinamikus árazással alakítjuk az árakat. Ez azt jelenti, hogy az alapárnál alacsonyabb és magasabb árak is lehetségesek az előadásokra, a kereslet-érdeklődés alapján. 

Az előadás hossza: kb. 2,5 óra (19:00-21:30), egy szünettel.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.
A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

 

Várunk szeretettel!

Kérdés esetén keress bátran: szervezes@momentantarsulat.hu