A Következő #FreeGen előadás témája : Zero waste, miért jó neked ha a vállakozásod hulladékmentesen működik és hogy tudod ezt elérni?

Időpont: március 8.

Az este menete:
17:00-17:15 - Érkezés


17:15-18:10 – Kump Edina - Környezetkutató, hulladékcsökkentési szakember

A zero waste (hulladékmentes életmód) napjainkra már ismert fogalommá nőtte ki magát, egyre többen szeretnék megtudni, hogyan lehetséges fenntarthatóbb életmódot folytatva minél kevesebb szemetet termelni, hiszen saját bőrünkön érezzük a globális környezeti problémákat. 
Ezért hívtuk meg a téma szakértőjét, a hazai zero waste mozgalom úttörőjét, Kump Edina környezetkutatót, a Hulladékmentes.hu oldal alapítóját. Edina 2014-ben kezdett bele a tudatos hulladékcsökkentésbe, havonta átlagosan maréknyi szemetet termel. Előadásában elmeséli, hogyan tudja ezt bárki praktikusan, könnyedén megvalósítani.

17:10-18:15 - Kérdések és válaszok

18:20-19:00 - Mengyán Eszter - újságíró, blogger, a Fashion Revolution Hungary tagja.

2016-ban újságíróként kezdett foglalkozni a fenntartható divat témájával, nem sokkal később pedig úgy döntött, külön Instagram-oldalt és blogot szentel a témának, amiről szerinte nem lehet eleget beszélni. Azóta a Holy Duck! közösséget 6500-an követik a Facebookon és 4500-an az Instagramon. Rendszeresen szóba kerül a divatipar problémája, környezetterhelő hatása, a túlfogyasztás okozta környzeti károk mellett a tudatosan felépített ruhatár, a környezettudatos öltözködés is, amelyben Eszter praktikus tippeket is ad. Számtalan divatszakemberrel, vállalkozással beszélve az előadáson hallgató lesz néhány olyan praktikus tipp is, amelyre egy induló vállalkozásnak szüksége lehet, ha tudatosan szeretne ruházati terméket vagy kiegészítőt előállítani.

19:00-19:15 - Kérdések és válaszok

19:15-19:45 - Kötetlen kapcsolatépítés egy pohár bor mellett

Mi is az a #FreeGen

A #FreeGen nem más mint a "freelancer generation" rövidítése, ami most az esetünkben egy rendezvény sorozat témáját jelenti. Elhozzuk Miskolcra az igazi szakértőket, befutott vállalkozókat és trendi témákat, hogy első kézből tanulhassatok és fejlődjetek saját vállalkozásotokban! Minden hónapban 1 alkalommal legalább két szakértő fog nektek értékes tudást átadni itt a GRABOVSKY-ban!

Jegyárak: 

Nőnapra való tekintettel március 2 17:00-ig: 2.000 Ft és minden női vásárló hozhat magával 1 plusz főt.

Március 2. 17:00-tól Március 7. 23:59-ig: 3.500 Ft

Az előadás napján és a helyszínen: 4.500 Ft

 

A jegyek személyesen a GRABOVSKY-ban is megvásárolhatók