Ahogy arról már értesülhettél, a Fishing on Orfű fesztivál nagyon nagy bajba kerül azzal, hogy elmarad, ezért története során először a közönség segítségét kéri. Erről minden részletet itt olvashatsz el. A fesztivál által kidolgozott kreatív támogatási rendszer arra épül, hogy a jegytulajdonosok eldönthetik, felajánlják-e a fesztivál javára a belépőjük bizonyos százalékát, ezért cserébe pedig a fesztivál ajándékokkal, különlegességekkel kedveskedik nekik.

De mi van akkor, ha nincs érvényes Fishing-jegyed, mégis a szíveden viseled a Fishing sorsát és támogatnád a fesztivált?

Ebben az esetben is tudsz segíteni a Fishingen! Ezen az oldalon vásárolhatod meg azokat a portékákat, amelyek a fesztivál támogatási rendszerének elemei. Vásárlásoddal hozzájárulsz a fesztivál jövőjéhez és ezzel egyidőben óriási hálánkat is bezsebeled!

 

Nagyon-nagyon köszönjük a támogatásodat!

Üdv, a Fishing on Orfű csapata

 

A CSOMAGOK:

1, Digitális tartalmak, Dicsőségfal

Ha ezt a csomagot választod, akkor digitális, eddig még meg nem jelent exkluzív Fishinges tartalmakkal szeretnénk kedveskedni neked. Továbbá, mint minden támogatónké, a te neved is felkerül majd a 2021-es fesztivál Dicsőségfalára, amelyet a kempingben teszünk majd közzé. A Dicsőségfalnak természetesen lesz digitális verziója is: minden támogatónk a weboldalunkon található köszönetlistánkra is felkerül. A csomag ára 6 990 Ft.

2, Az előbbiek + exkluzív mörcs-pakk (póló, vászonszatyor, passztartó, passz, kitűző matrica)

Ha ezt a csomagot választod, akkor Fishinges ajándékcsomagot is kapsz. A csomag tartalmaz egy limitált, erre az alkalomra készült Fishinges pólót, egy passztartót egy támogatói passzal, egy vászonszatyrot, egy kitűzőt és matricát. És persze minden mást, amit az 1-es csomagnál már felsoroltunk. A csomag ára 12 990 Ft (postaköltséggel)

3, Az előbbiek + különleges Fishing dupla koncerlemez

Ha ezt a csomagot választod, akkor a fentiek mellé ajándékul adunk neked egy különleges zenei kiadványt, a Fishing on Orfű 2020 c. dupla cd-t! A fesztivál történetének összes hanganyagából válogattunk azoktól az előadóktól, akik felléptek volna az idei Fishingen. Minden előadótól egy dalt találtok a kiadványon. Reméljük, hogy ez a lemez is segít majd átvészelni a következő egy évet Fishinges koncertek nélkül! Olyan előadók és zenekarok szerepelnek a kiadványon, mint a 30Y, A kutya vacsorája, a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, The Devil's Trade, az Elefánt, az Esti Kornél, a Galaxisok, a Hiperkarma, az Ivan & the Parazol, a Jazzékiel, a Jónás Vera Experiment, a Kiscsillag, a Lóci Játszik, az Óriás, a Pál Utcai Fiúk, a Péterfy Bori & Love Band, a Rájátszás, a Ricsárdgír, a Ricsárdgír és még sokan mások! És persze itt is elmondjuk, hogy minden kisebb csomag tartalma is jár az itt leírtak mellé! A csomag ára 19 990 Ft (postaköltséggel)

4, Az előbbiek + rendkívüli 2021-es keddi beköltöző-nap különleges fellépőkkel

Ha ezt a csomagot választod, akkor (az eddigi csomagok tartalmain túl)... 2021.06.15-én kedden egy különleges BEKÖLTÖZŐ NAPPAL kedveskedünk neked. Itt tényleg csak azok gyűlnek majd össze, akik a lehető legnagyobb mértékben támogatták a fesztivált ebben a nehéz helyzetben. Veletek készítünk majd egy fotót is az aznapi fellépőkkel és a fesztivál stábjával közösen! A beköltöző-bulin játszik majd Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók és a Szendrői-Tóth duó (Elefánt) is. Egy szuper, intim, megismételhetetlen hangulatú estével szeretnénk meghálálni a legelhivatottabb jótevőink segítségét! A csomag ára 25 990 Ft (postaköltséggel)