Fonó Literatúra – Katlan Tóni Kultúrkonyha

zenés irodalmi est, büféasztalos vacsora

 

Hámori Gabriella, Berecz István, Vecsei H. Miklós, Szirtes Edina ‘Mókus’

 

A Fonó Literatúra negyedik előadása, ahol népköltészet találkozik kortárs szerzők műveivel, ismert színészek ismert zenészekkel. Megmutatjuk mennyire kortárs a régi és hogyan keletkeznek új életművek táplálkozva a régiekből. A Seres Tamás rendező által válogatott szövegek a felolvasószínházi sorozatban új életre kelnek a részben improvizatív zenék között, az esték frissességét pedig az is adja, hogy a meghívott művészek rendszerint nem, vagy nem gyakran játszanak együtt. Az ismert szövegeket és ismeretlen gyöngyszemeket is tartalmazó szövegkönyv a sorvezető, de emellett biztosan lesznek anekdoták, spontán poénok, kiszólások – ettől szép ez az este.

 

Rendező: Seres Tamás

2022. február 1-jén, kedden 18.00 órától zenés irodalmi esttel várja a rajongókat a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA, Veresegyházon. Hogy az este komplett élmény legyen, az előadást négy fogásos büféasztalos menüvel kísérjük.

Az előadásra szóló jegy és vacsora ára 11 990 Ft. Italok helyben vásárolhatóak.

Cím: Katlan Tóni KULTÚRKONYHA, Veresegyház, Csokonai u 5/c. A fővárosból 30 percnyire autóval, vagy a Nyugatiból vonattal gyorsan megérkezel hozzánk.

Program:

17.30 kapunyitás

18:00 előadás

19.30-21.00 vacsora

Bővebb információ:  www.katlantoni.hu

A KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. szervezésében megrendezésre kerülő eseményeken, előadásokon kép- és videofelvételek készülnek, és az azon résztvevő személyek hozzájárulnak az eseményen, előadáson fényképek, videofelvételek és hangfelvételek készítéséhez a KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. és/vagy különböző sajtóorgánumok által, hozzájárulnak valamint ezek nyilvánosságra hozatalhoz, illetve sajtó részére történő továbbításhoz, felhasználásához.