Főnix Feszt 2020

Nógrádgárdony

2020. augusztus 28-29.

Meglepetés nyárzáró fesztivál a Cserhát dombjai között!

A nógrádgárdonyi Főnix kastély mesebeli kertjében a hazai koncert-élet hat eleven zenekara segít enyhíteni a 2020-as fesztivál-hiányt. Az augusztus utolsó hétvégéjén megrendezett mini-fesztiválon fellép a Margaret Island, a Pál Utcai Fiúk, az Ivan & The Parazol, a Lóci Játszik, a Konyha és a Jazztelen. A varázslatos helyszín emlékezetes hétvégét ígér: a kastélyban szálloda működik, amelynek 37 szobája ezeken a napokon csak a fesztivál leggyorsabban foglaló vendégei számára lesz elérhető - a szervezők természetesen a többi érdeklődőnek is segítenek a közeli szállásfoglalásban. 

Szállást foglalni nemcsak a komfortosabb esti elhajlás miatt érdemes, a környék maga is megér egy misét: a környező falvak és dombok kerékpáros és gyalogtúrák ideális helyszíne, tiszta időben a Tátráig is ellátni, Hollókő pedig mindössze félórás autóút. 

Az 1894-ben épített klasszicista kastély és sokat emlegetett hét hektáros parkja pedig önmagában is hatalmas kaland és egésznapos szervezet-feltöltés tucatnyi különböző fafajtájával és harapni való levegőjével. A szervezők a koncertek és az utána kezdődő házibulin kívül sör- és borkóstolóval, bográcsozással és számos meglepetéssel várják mindazokat - idén nyáron ez 450 szerencsést jelent - akik hontalanul érezték magukat a fesztiválszegény nyárban és szeretnék feltölteni magukat egy könnyed, de kiadós öröm- és szeretet-adaggal. 

 

Program 

 

Augusztus 28. péntek 

Jazztelen

Ivan & The Parazol

Margaret Island 

 

Augusztus 29. szombat 

Lóci Játszik

Konyha

Pál Utcai Fiúk

 

A koncertek után mindkét nap táncos buli!