Fluidia a magyarországi elektronikus zene új szereplője. Énekes, dalszerző és producer is egyben. Zenéjében egyszerre van jelen az elszállós chillstep és downtempo, valamint a pörgős liquid drum & bass, vagy a deep house, mindez rádióbarát popzenei köntösben. Elgondolkodtató és felkavaró, lendületes és visszafogott, ördögi és angyali...

Kozmofobe énekes, dalszerző, producer, a cinematic és orchestral pop elkötelezettje, dalaiban az elektronikus, zord hangzásvilágot szimfonikus, filmzenés elemekkel vegyíti. Szövegei gyakran szólnak fájdalomról, haragról, elengedésről, máskor szabadságról, odaadásról. A producer más műfajokban is részt vett már énekesnőként. A ‘Last Day of My Life’ a 2021-es “Év Dala” lett az ígéretes titánok versenyén.


A Budabeats Records alapítója Dj Gandharva több, mint 15 éve dj-zik és gyűjt lemezeket. A klasszikus értelemben vett lemeztúró kultúra felől közelíti meg a dj-zést, a mai napig vinylről játszik. Ízlését tekintve teljesen eklektikus a kép, a funk-soul-jazz gyökerektől, a hip-hop-on, discon, latin, afrikai, jamaikai és pszichedelikus gitárzenéken keresztül a legfrissebb house és fúziós zenékig terjed a skála.