FISHING ON ORFŰ 2024 KEMPINGJEGYEK

2024. JÚNIUS 26-29.
Ezen az oldalon vásárolhatjátok meg a Fishing on Orfű 2024 kempingjegyeit. Az Üllői úton, a Heaven Streeten és a Pál utcában PARCELLÁKAT árusítunk, míg a Kistehén legelőn és az Isten Háta Mögött dűlőn, az Óriás téren valamint a Mutáns pótkempingben SÁTORJEGYET tudsz vásárolni. A fesztivál feletti erdőben is megszállhatsz az ERDEI KEMPINGBEN, előre felállított, matraccal rendelkező sátrakban, míg a fesztivál forgatagában 10 db MINIKABIN is várja vendégeinket. Újdonság idén a falu központja alatt, a tóparton elhelyezkedő SPORTKEMPING, ahova azokat várjuk érkezési sorrendben, akik a fesztivál területén kívül, mégis központi helyen (közel éttermekhez, kisbolthoz, patikához és persze a tóhoz) szeretnének megszállni. A kempingjegyeink a fesztivál területére való belépésre önmagában nem jogosítanak fel és a fesztivál egész időtartamára érvényesek.

Tudnivalók a Sportkempingről

A Kék hullám kemping tavalyi sikere után nagyon szomorúak voltunk, amikor megtudtuk, hogy lebontják az Aquaparkot, így egyből új külső sátorhelyszín után néztünk. Nagy örömmel jelentjük be, hogy idén nyílik SPORTKEMPING a Széchenyi tér alatt, a tóparton! Mind a központtól (és ezáltal az éttermektől, kisbolttól, gyógyszertártól), mind a tóparttól csupán egy köpésre, a fesztivál bejáratától pedig 10, max 15 perc sétára van, de persze a fesztivál kabrióbuszaira is felpattanhatnak a lustábbak!

A SPORTKEMPINGBEN az érkezési sorrendben elfoglalható sátorhelyeken túl büfé is vár benneteket, a két bejáratnak köszönhetően pedig könnyen közlekedhettek majd mind a falu, mind a tó és a fesztivál felé. A tisztálkodási lehetőséget angol WC-s és zuhanyzós konténerek biztosítják majd, és csakúgy, mint tavaly a Kék hullám kempingben, itt is karszalagra válthatjátok majd fesztiválbelépőiteket, hogy ne kelljen kétszer sorban állni!

A kemping térképét megtaláljátok az oldal alján a galériában.

Tudnivalók az Erdei kempingről

Itt a kényelem találkozik az eldugott erdei szállások varázsával: az ERDEI KEMPING több tábort foglal magában a fesztivál feletti erdőben, ahol matraccal és árammal ellátott, előre felállított sátrak várják az erdei környezetre vágyó vendégeket.

Az Erdei kempingben található táborok különlegességei:

 • Nappal nyugi: az erdőben távol a fesztivál forgatagától = csend, madárcsicsergés (este a közeli diszkóhelyszín miatt nem lesz csendes az Erdei kemping)

 • áram: 220V kis áramfelvételű eszközeidnek (pl. mobiltöltés)


A táborokban található Erdei sátrak a következő specifikációkkal bírnak:

 • 2 réteg raklapra helyezett falemezen 2,4m x 2,4m-es placc

 • ezen jó minőségű, előre felállított 2 személyes sátor

 • ebben kényelmes, 2 személyes 180x200 cm-es matrac


Az alábbi táborok közül választhattok:

Csaknekedtábor - 2 db sátorral
Éjszaka van tábor - 3 db sátorral
Magasabb rendű életformák tábora - 2 db sátorral
Tudományos fantasztikus tábor - 5 db sátorral
Távoli Galaxis - 10 db (egyenként is bérelhető) sátorral
Elefánttábor - 30 db (egyenként is bérelhető) sátorral
A táborok csak egyben kerülnek értékesítésre, ez alól egyedüli kivétel az Elefánttábor és a Távoli Galaxis, ahol külön is bérelhettek sátrat.

Az Erdei kempinget elsősorban olyan társaságoknak szánjuk, akik együtt szeretnének lakni, ugyanakkor vágynak az erdő különleges hangulatára, nem akarnak sátrakat cipelni és imádnak matracon aludni.

Tudnivalók a parcellákról

PARCELLA egy 2,25m x 2,25m terület, amely egyéni azonosítószámmal rendelkezik és a helye pontosan beazonosítható. A részletes térképen a parcellákon túl láthatod a kemping padjait és asztalait is, a sövényeket, hol van gyeprács és hol van füves terület - így a lehető legpontosabban választhatod ki, hogy hol szeretnél sátrazni ezekben az utcákban.

A megvásárolt parcellá(ka)t tetszés szerint belakhatod, és természetesen azok határain nem nyúlhatsz túl! Ezekben az utcákban tehát értelmét veszti a “mekkora sátrat hozhatok?” kérdés, hiszen pontosan tudod, mekkora “belakható” területed lesz. Ha kényelmesebben szeretnél sátrazni, esetleg nagyobb sátrat hoznál, akkor vásárolj több szomszédos parcellát! Légy szíves már most ellenőrizd a sátrad alapterületét, hogy tisztában légy a szükséges parcellák számával!

Fontos! A parcellák területei pontosan ki lesznek jelölve és azok rendeltetésszerű használatát ellenőrizni fogjuk! A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a parcellázási rend betartására.

Tudnivalók a sátorjegyekről

A Kistehén legelő, az Isten Háta Mögött dűlő, az Óriás tér és a Mutáns pótkemping, valamint a fesztivál területén kívül található SPORTKEMPING nem lesz felparcellázva. Ide SÁTORJEGYET válthatsz, amelyről a következőket fontos tudnod:

 • Egy sátorjegy egy átlagos kétszemélyes (nagyságrendileg 2m x 1.5m alapterületű) sátornak megfelelő helyre elegendő

 • A fesztivál egész időtartamára érvényes

 • A helyfoglalás érkezési sorrendben történik

 • A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a sátrazási rend betartására.

Tudnivalók a minikabinokról

A minikabin-jegy a fesztivál területén található 10 minikabin egyikének használatára jogosít fel. A Minikabin specifikációi:

 • 2,55 m magas, 2,70 m széles, 2 m mély

 • 2 személyes fekvőhely 160x200 cm-es matraccal, ágynemű nélkül

 • Nagy tárolórész táskáknak

 • Világítás

 • 220V

 • Kulccsal zárható

Figyelem! Az alapjegyek csak 1 fő szállását tartalmazzák, a további személyek után idegenforgalmi adófizetési kötelezettség terheli a vásárlót, amit a ”+1 fő tétel (IFA/nap/fő)” kiválasztásával és megfizetésével teljesíthet.  
A 239/2009. (X.20.) Kormányrendelet 5. § (3) bekezdése értelmében minden kempingjegy-vásárlónk adatközlési kötelezettséggel bír - ezért kérjük el a személyes adataidat a vásárlás előtt. Kérjük, hogy a kért adatokat lelkiismeretesen add meg! Köszönjük!