A Fishing on Orfű a jelenleg hatályos rendelet értelmében KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal látogatható, ez alól kizárólag a védett szülő felügyelete alá tartozó kiskorúak képeznek kivételt.

Kedves Mindenki!

Kérjük, hogy a vásárlás előtt figyelmesen olvassátok végig az alábbiakat!

RÖVIDEN:

Mindent átgondolva úgy döntöttünk, hogy a fesztivált a meghirdetett pótdátumon, azaz AUGUSZTUS (24)-25-26-27-28-án tartjuk meg.

HOSSZABBAN:

A Fishing bármennyire is emberléptékű és barátságos fesztivál, megvalósítás szempontjából ez egy nagy és összetett rendezvény, amely nagyságrendileg 1000 ember munkáját és életét érinti, normális esetben majd’ egy évig tart a szervezése. A május 5-től a júniusi nyitásig hátralévő idő rövidségén túl számos további szempontot is figyelembe kellett vennünk, ezek közül a legfontosabb, hogy továbbra sincs kormányzati döntés a zenés, táncos rendezvények megtarthatóságával kapcsolatban. És nem csak a megtarthatósággal kapcsolatban, de az esetleges plusz elvárásokról, járványügyi intézkedésekről sem tudunk semmi konkrétat. Ugyanakkor a döntésünket nagyban segítette, hogy a korábbi felmérésünkre adott válaszaitok alapján (https://bit.ly/3h2JK0s) a túlnyomó többségetek a pótdátumot preferálja, augusztusban szeretne Fishingezni.

VAN-E TENNIVALÓM A JEGYEIMMEL KAPCSOLATBAN?

Az égvilágon semmi. Mind a fesztiválbelépők, mind a kempingjegyek automatikusan érvényesek a pótdátumra. Ugyanúgy, ahogy a speciális keddi beköltöző nap jegyei is augusztus 24-én lesznek beválthatók.

ÉS AKKOR SEMMI SEM LESZ JÚNIUSBAN?

Ha rajtunk múlik, akkor lesz! Mindenképpen szeretnénk egy új, jóval kisebb és családiasabb 3 napos rendezvényt tartani a Fishing eredeti dátumán. Erről a tervünkről már írtunk korábban (https://bit.ly/3e79MfU) és nagyon örültünk a pozitív reakcióitoknak. Szóval arra kérünk benneteket, hogy ceruzával írjátok be a MiniFishinget a június 17-18-19-i csütörtök-péntek-szombatra a naptáraitokba! Mi minden erőnkkel azon leszünk, hogy amennyiben az akkori szabályozások lehetővé teszik, akkor egy szuper, még családiasabb kisrendezvénnyel kedveskedjünk nektek! Ezzel kapcsolatban amint lehetőségünk lesz, minden információt megosztunk veletek.

ÖSSZEGZÉSÜL:

A pótdátumon lesz a Fishing. Továbbra is bízunk benne, hogy megértéssel kezelitek a helyzetet és augusztusban találkozunk!

A Fishing on Orfű csapata