Kedves Mindenki!

Kérjük, hogy a vásárlás előtt figyelmesen olvassátok végig az alábbiakat!

RÖVIDEN:

Pótdátummal hirdetjük meg a 2021-es Fishing on Orfűt. Júniusra készülünk, de amennyiben nem lehet megtartani a fesztivált a nyár elején, úgy augusztus végén rendezzük azt meg. A zenei program ugyanaz lesz a pótdátumon is. A jegyek csak akkor lesznek visszaválthatók, ha egyik dátumon sem tarthatjuk meg a rendezvényt.

HOSSZABBAN:

Pozitívan tekintünk a jövőbe. Nem tehetjük ezt másként, hiszen augusztusban, a fesztivál történetének eddigi legnehezebb éve után bebizonyosodott, hogy a miénk a legösszetartóbb és legszuperebb közönség! Gőzerővel dolgozunk a 2021-es fesztiválon, ám nem hagyhatjuk figyelmen kívül a koronavírus okozta általános bizonytalanságot.

Úgy döntöttünk, hogy felkészülve a legrosszabbra, egyből pótdátummal hirdetjük meg a fesztivált. Amennyiben a járványügyi helyzet miatt nem gyűlhetünk össze Orfűn a nyár elején, úgy a megváltott jegyek és bérletek, valamint a keddi beköltözőnap jegyei automatikusak érvényesek lesznek a nyár utolsó hetére, augusztus 24-28-ig.

A zenei programot eleve erre a két dátumra szerveztük le, tehát minden fellépőnk vállalta, hogy augusztusban is a rendelkezésünkre (a rendelkezésetekre) áll, amennyiben úgy kívánná meg a sors. Arra kérünk benneteket, hogy ti is így készüljetek és ceruzával már most írjátok be az augusztusi dátumot is a naptáratokba! Tudjuk, hogy ez rendkívüli kérés, de bízunk a megértésetekben ebben a rendkívüli helyzetben. A júniusra megváltott jegyek és bérletek csak abban az esetben lesznek visszaválthatók, ha augusztus végén sem tarthatjuk meg a rendezvényt – kérjük, hogy ezt tartsátok figyelemben a vásárlás során!

Összefoglalva:

  • a Fishing on Orfű dátuma: 2021.06.16-19. (06.15-i beköltözőnappal)
  • a Fishing on Orfű pótdátuma: 2021.08.25-28. (08.24-i beköltözőnappal)

Nagyon bízunk abban, hogy 2021-ben biztonságban összegyűlhetünk Orfűn. És azt is reméljük, hogy velünk tartotok, a nehezített terep ellenére is!

A Fishing on Orfű csapata