Új időpontban, 2020. augusztus 26-án startol a legbarátságosabb fesztivál hírében álló Fishing on Orfű, még kevesebb szponzorral, még emberközelibb hangulattal, még színesebb programkínálattal!

A részletes zenei program már elérhető itt: www.fishingonorfu.hu

A Fishing fesztiválbelépőit ITT tudjátok megvásárolni.
 

----------------------

Sátorjegyek és parcellák

Az Üllői úton, a Heaven Streeten és a Pál utcában PARCELLÁKAT árusítunk, míg a Kistehén legelőn, az Óriás téren és az Isten Háta Mögött dűlőn, valamint a Mutáns pótkempingben SÁTORJEGYET tudsz vásárolni. Mindkét típusú jegy a fesztivál területére való belépésre önmagában nem jogosít fel és a fesztivál egész időtartamára szól.

Mi a különbség?

A PARCELLA egy 2,25m x 2,25m terület, amely egyéni azonosítószámmal rendelkezik és a helye pontosan beazonosítható. Az alábbi képeken a parcellákon túl láthatod a kemping padjait és asztalait is, a sövényeket, hol van gyeprács és hol van füves terület - így a lehető legpontosabban választhatod ki, hogy hol szeretnél sátrazni ezekben az utcákban. 

A megvásárolt parcellá(ka)t tetszés szerint belakhatod, és természetesen azok határain nem nyúlhatsz túl! Ezekben az utcákban tehát értelmét veszti a “mekkora sátrat hozhatok?” kérdés, hiszen pontosan tudod, mekkora “belakható” területed lesz. Ha kényelmesebben szeretnél sátrazni, esetleg nagyobb sátrat hoznál, akkor vásárolj több szomszédos parcellát! Légy szíves már most ellenőrizd a sátrad alapterületét, hogy tisztában légy a szükséges parcellák számával!

Fontos! A parcellák területei pontosan ki lesznek jelölve és azok rendeltetésszerű használatát ellenőrizni fogjuk! A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a parcellázási rend betartására.

A Kistehén legelő, az Óriás tér, az Isten Háta Mögött dűlő és a Mutáns pótkemping nem lesz felparcellázva. Ide SÁTORJEGYET válthatsz, amelyről a következőket fontos tudnod:

• Egy sátorjegy egy átlagos kétszemélyes (nagyságrendileg 2m x 1.5m alapterületű) sátornak megfelelő helyre elegendő

• A fesztivál egész időtartamára érvényes

• A helyfoglalás érkezési sorrendben történik

• A sátorjegy tulajdonosa területi azonosítót kap, amivel igazolja sátra jogosultságát az adott területen. A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a sátrazási rend betartására.

 

Minikabinok

A minikabin-jegy a fesztivál területén található 10 minikabin egyikének használatára jogosít fel. A minikabin-jegy a fesztivál területére való belépésre önmagában nem jogosít fel és a fesztivál egész időtartamára szól.

A Minikabin specifikációi:

• 2,55 m magas, 2,70 m széles, 2 m mély

• 2 személyes fekvőhely 160x200 cm-es matraccal, ágynemű nélkül

• Nagy tárolórész táskáknak

• Világítás

• 220V

• Kulccsal zárható