MOST ELŐSZÖR, EGYSZERRE 3 HELYSZÍNEN A FELNŐTT JÁTSZÓPARTY!


A január 17-ei, Újbuda Centerben megrendezésre kerülő Játszóparty jegyeddel kipróbálhatod magad a Laserpark Budapest arénáiban is, sőt ez alkalommal, szuper kedvezményesen, mindössze 1000 Ft-ért tudsz kiegészítő jegyet váltani a Cyberjump Trambulin parkba a helyszínen!

Magyarország legnépszerűbb beltéri játszóháza, a frissen megújult Elevenpark Újbuda Center kinyitja kapuit a kikapcsolódni, szórakozni vágyó felnőtteknek is.
Gyere el játszóházunkba, és lazíts barátaiddal nem mindennapi környezetben. 
Ha kieresztenéd a fáradt gőzt arra is van  lehetőséged, gyertek, küzdjetek meg egymással a Laserparkban, ahol több mint 1300 négyzetméteretek van a csatákra.

Ne hagyd ki a Cyberjump Trambulin Parkot sem, mely Európa legnagyobb trambulinlétesítményei közé tartozik!

 

A Laserpark Budapest arénáit 20:00-tól vehetik birtokba a Játszópartyzók, míg a Cyberjump Trambulin Parkban 20:00-tól kezdve, óránként tudtok ugrálni.

A trambulin parkban 1 órás terminusok vannak. A helyszínen váltott jegyek is max. 1 órára szólnak, de hidd el, ez is meg fog izzasztani!

Ha trambulinozni is szeretnél, a kezdő óra előtt menj a Cyberjump regisztrációs pultjához, hogy megkaphasd a szükséges eligazítást!  Ne feledd, a trambulin parkban speciális zoknira lesz szükséged, ez 500 Ft-ért beszerezhető a helyszínen.

 

Ami rátok vár:

·       Különleges és izgalmas játékok

·       Helyben sütött pizza, alkoholmentes üdítők, koktélok és zene fokozza a szuper hangulatot.

Szülinapot , legény-, leánybúcsút tartanál? Lehet! Kattints ajánlatunkért!

 

·       Az eseményre belépés kizárólag 18 év felett

·       Az elővételes jegyek beváltása 20:00-kor kezdődik az Elevenpark bejáratánál.
Szekrények az Elevenparkban rendelkezésre állnak. A szekrényekhez való kulcs letéti díja 2000 Ft, mely a kulcs visszaadásakor visszajár. Kulcsot a recepciónál tudtok kérni.

·       Az Elevenparkban cipő használata tilos. Hozzatok váltó zoknit!

·       Parkolni az Újbuda Center parkolójában tudtok. A parkoló cédulákat pecsételtessétek le kollégáinkkal a recepción, így parkolásotok ingyenes lesz.


További információk:
http://www.jatszoparty.hu/
www.facebook.com/jatszoparty

 

Játszóparty házirend:

·       A rendezvény helyszínére ételt és/vagy italt behozni tilos!

·       A rendezvényt ittas vagy kábító hatású szer befolyása alatt álló személy nem látogathatja, illetve az ilyen állapotban lévő személy a rendezvény helyszínéről kivezettethető.

·       Az Elevenparkba cipővel vagy kemény talpú papuccsal belépni nem szabad

·       Dohányozni csak az erre kijelölt helyen szabad

·       Az Elevenpark játékait mindenki saját felelősségre használhatja

·       Javasoljuk az öltözőszekrények használatát, melyekhez lakatot a recepción lehet kérni 2000 Forintos letétért, amely összeg távozáskor – a lakat hibátlan visszaszolgáltatása után – visszajár

Minden belépőhöz két zseton jár az elektromos játékokhoz ( butterfly, léghoki). Szükség esetén további zsetonokat vásárolhattok, melyeknek ára 200 Ft/db – a zsetont nem áll módunkban visszaváltani. 

trambulinpark kizárólag speciális trambulin zokniban használható, mely megvásárolható a belépéskor.

Szeretettel várunk!