MÁTRA KEMPING 

A fesztivál fő helyszíne, itt vannak a főbb színpadok, az OFF programok és az étel-ital pultok, és még wellness részleg is van (térítés ellenében használható). Gyerekeknek vagy fiatal lelkűeknek játszótér és ping-pong asztal is adott. Mivel a fesztivál legnagyobb része itt történik, így akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha szeretsz a középpontban lenni, és nem bánod, ha éjszaka nincs síri csend. 

Itt az alábbi szálláslehetőségek közül választhatsz:

 HOTELSZOBÁK 

Saját fürdőszoba, hűtő. Minden szobában egy dupla ágy van, és mérettől függően egy kihúzható 2 fős ülőgarnitúra. Ez alól egyedül a lakosztály kivétel, ahol 2 szoba és konyhasarok van.

A szobák árai 4 éjszakára:

▪ 1-2 fő esetén: 170.000 Ft

▪ 3 fő esetén: 200.000 Ft

▪ 4 fő esetén: 240.000 Ft

▪ Lakosztály 4-5 főre: 275.000 Ft

Az egyes szobatípusokból nagyon limitált mennyiség áll rendelkezésre, így ha elfogytak a kétszemélyes szobák, akkor már csak a 3-4 fős verziókat tudjuk kínálni két vendég esetén is. Ilyenkor érdemes még szobatársakat keresni.

 FAHÁZAK 

Többféle faházzal rendelkezik a kemping, ezek között vannak konyhával rendelkezők (hűtő, tűzhely, konyhapult… stb.), illetve csak hűtővel felszereltek is. Saját zuhanyzós fürdőszoba van minden házban. A konyhás házakhoz tudsz kérni a recepción konyhai eszközöket (evőeszköz, lábasok… stb.).

A faházak árai 4 éjszakára:

▪ 5 ágyas: 250.000 Ft (1 duplaágy, 1 emeletes ágy, 1 ülőgarnitúra)

▪ 5 ágyas konyhával: 280.000 Ft (1 duplaágy, 1 single ágy, 1 kihúzható kanapé 2 főre)

▪ 8 ágyas konyhával: 300.000 Ft (2 külön helyiségből áll, franciaágy, kanapéágy, emeletes ágy)

▪ 10 ágyas: 325.000 Ft (2 külön helyiségből áll, franciaágy, kanapéágy, emeletes ágy)

▪ 10 ágyas konyhával: 350.000 Ft (2 külön helyiségből áll, franciaágy, kanapéágy, emeletes ágy)

 MOTELSZOBÁK 

A fesztivál közepén helyezkedik el, egyszintes épület, kicsit emlékeztet minket a gyerekkorunk úttörőtáboraira. Négyágyas szobák vannak (2 db emeletes ágy), saját fürdőszoba nincs, de minden szobában van csap és tükör. Közös használatú fürdőszobák vannak (külön női és férfi), melyek a múlt évben kerültek felújításra. Az épületben van egy nagy társalgó is, nagy hűtővel – így ott tárolhatod az ennivalódat.

A szobák árai 4 éjszakára:

▪ 4-ágyas szoba: 145.000 Ft

 SÁTORHELYEK 

A kemping tökéletes lehetőséget nyújt a sátrazásra, több vizesblokkal rendelkezik (nemrégiben volt a felújításuk), és több helyen tudod tölteni az elektronikus eszközeidet is.

▪ Sátorhely ára SZEMÉLYENKÉNT 4 éjszakára: 9.900 Ft/fő

 MÁTRA TÁBOR 

A tábor a fesztivál területétől kb. 5 perc sétával érhető el a Sástó mentén.  Ha a koncertek után szeretnél egy jót aludni, akkor ez a megfelelő hely számodra. Elég messze van a fesztiváltól ahhoz, hogy nyugodt pihenésed legyen.  Több nagy épületblokk van, mindegyikben több szobatípussal és közös fürdőszobával. A szobákban single és emeletes ágyak találhatók.

A szobaárak 4 éjszakára:

▪ 3 személyes szoba: 95.000 FT

▪ 4 személyes szoba: 125.000 Ft

▪ 5 személyes szoba: 145.000 Ft

▪ 7 személyes szoba : 180.000 Ft

 Sátrazásra is van lehetőség, közös fürdőblokk használatával.

 Az ár SZEMÉLYENKÉNT 4 éjszakára: 9.900 Ft/fő

 

A foglalás menetéről is írnánk pár infót. Kérnénk, hogy az alábbiakat vedd figyelembe foglaláskor:

 Ne felejtsd el átállítani a bankkártyádon a napi limitedet (ha van), nehogy emiatt hiúsuljon meg a foglalásod!

 Rendszerünkben 5 perced lesz véglegesíteni a vásárlásod, így érdemes már előtte magad elé készíteni a bankkártyád.

 Abban az esetben, ha egy szállástípust többen választanak egyszerre, mint az elérhető darabszám, egy virtuális sorba fogsz kerülni. Ha a sorban előtted állók közül valaki eláll a vásárlástól, elérhetővé válik számodra a fennmaradó tétel.

 Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a Tixa nem szállásértékesítésre specializálódott, ahogy a szállásfoglaló portálok sem egy nagy fesztiválos rohamra. Ezért a türelmeteket és megértéseteket kérjük, mi a segítségükkel mindent megteszünk, hogy a lehető leggördülékenyebben menjen a foglalás. Ha bármi rendelleneset tapasztalnátok a működésben, jelezzétek nyugodtan a következő címen: ugyfelszolgalat@tixa.hu.

 A Panoráma Panzió értékesítését csak januárban indítjuk, illetve ekkor bemutatunk nektek egy új szálláshelyet is, ami kicsit távolabb esik a fesztiváltól, de árban kedvezményesebb.