2017 tél egyetlen Fangler's koncertje, a Kuplungban

 

Gyertek el és Karácsony előtt legyen ez az utolsó Bonnie és Clyde sztori!

 

FANGLER'S

A Fangler’s 2015 elején jelent meg első, Gyere szédülj című dalával. K. Fangler Péter és Szabó

Zoli azonnal zenekart csináltak és 2015 júniusában debütáltak az A38-on, a Margaret Island vendégeként.

Az elmúlt másfél év nagyon mozgalmasra sikerült a zenekar életében: A Gyere szédülj kislemez után kiadták az első EP-t és teltházas országos turnéra indultak a Kowalsky meg a Vegával. Közben Thomas Jeans Live Session-t forgattak, Emlékszem Sopronban remixet csináltak, játszottak a VOLT-on és visszatértek az A38-ra is. 2017 nyarán megjelent a Bonnie és Clyde single és augusztusban a zenekar élete eddigi legnagyobb koncertjét adta a Magna Cum Laude vendégeként a Budapest Parkban, több ezer ember előtt.

 A zenekar most első nagylemezén dolgozik, ami 2018 elején fog megjelenni, formába öntve akusztikus hangszerekkel fűszerezett, élőben rockos, "jó értelemben vett" pop zenéjét.

 

Vendég: ARONS

 

Hajba Áront a Jazzékiel egykori gitárosaként ismerheti a klubközönség, de a gitáros-dalszerző már egészen kamaszkora óta zenél különböző formációkban, jelenleg a The BlackBirds zenekarral ápolja a Beatles-örökséget. Testvéreivel alapított, korai zenekara - a No Man's Land - folkos, bluesos világát viszi tovább első szólólemeze és önálló produkciója, az ARONS Land Cargo Co. is.