Kedves Jegyvásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a F.A.L.U. Fesztivál 2020 esemény elmarad.

A már megváltott jegyek automatikusan visszatérítésre kerülnek, további teendőd nincs velük. A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – normál ügymenet mellett legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.
A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt igényelhetnek.

Megértésedet köszönjük!


3. F.A.L.U. Fesztivál

2020. július 9-12.
Szilvásszentmárton 

A F.A.L.U. = Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni egy összművészeti fesztivál, melynek a Somogy megyei Zselicben található Szilvásszentmárton ad otthont. A fesztivál minőségi, kulturális, zenei és turisztikai élményt nyújt az idelátogatók számára. A F.A.L.U.  egy hely, egy esemény, ahol kultúrán túli barátságok szövődnek. A település élő faluként kitárulkozik az idelátogatók előtt nyitott portákkal és udvarokkal, a tóparttól egészen a kiváló nedűket biztosító szőlőhegyig. A fesztivál várja a kikapcsolódni vágyó családokat, a kulturálódni vágyó turistákat, vagy a hajnalig bulizni vágyó fiatalokat egyaránt!

https://www.facebook.com/FALUfesztival/

A programok részletes leírásai megtalálhatóak a fesztivál honlapján.