Workshop a facilitációs héten:

A részvételen alapuló döntéshozásfacilitálása

Egy csoport vagy csapat kollektív intelligenciáját kiaknázó döntéselőkészítés bizonyítottan jobb minőségű és hatékonyabb döntéseket eredményez. Ezen a workshopon olyan facilitációs módszerekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők, amelyeket nemzetközi szervezetek már hatékonyan alkalmaznak döntéselőkészítési gyakorlatukban. A részvételen alapuló döntéshozás alkalmazási területei mellett bemutatunk és összehasonlítunk négy facilitációs módszert (Circle Practice, Pro Action Café, Open Space Technology és LEGO Serious Play).

A workshop tervezett létszáma maximum 20 fő.

A workshopon való részvétel díja 2500 Ft, amely egyben hozzájárulás a terem és a frissítők biztosításához. Jegyek csak elővételben vásárolhatóak!

Facilitátor: Dajka Béla

Dajka Béla

Harminc éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező kommunikációs szakember és facilitátor vagyok. Londonban a BBC-nél és Brüsszelben az európai intézményeknél szereztem facilitációs gyakorlatot egyéb munkáim mellett. 2018-ban saját vállalkozást alapítottam, amellyel a stratégiai szintű problémamegoldást és döntéshozatalt, valamint a szervezeti kommunikációt segítem.

Telefon: 0032493778365

E-mail: info@space-maker.eu

Honlap: https://space-maker.eu