KuplungSoundsGood! WhatTheFestival? Október 19-22.

A Kuplung a hely, ami behozza a rock and rollt a Bulinegyedbe. Ahol biztos lehetsz benne, hogy jó zene lesz este. Minden produkció energikus, izgalmas és élő. Ahol a a fellépők eredetisége nyers erőt áraszt. És ahol októberben négy napon keresztül mindezt sűrítményben kapod meg, a végén pedig minden egy hatalmas szülinapi buliban csúcsosodik ki!

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivállal közös program.

Az Esti Kornél több mint egy évtizedes fennállása alatt megjárta már a Sziget Nagyszínpadát, a Budapest Parkot, tizedik születésnapját az Akvárium Nagyhallban ünnepelte, és egy igazán különleges, teltházas akusztikus koncert is van már a hátuk mögött, aminek a Művészetek Palotája adott helyszínt. Most azonban valami egészen mást és teljesen újat csinálnak, amilyet még soha. A Kuplungba a Café Budapest Fesztivál alkalmából olyan műsort hoznak, amin még a legrégebbi rajongóik is meg fognak lepődni. Egy sosem látott-hallott koncertműsort, amelynek felében a legnagyobb slágereik mellett saját kedvenc dalaikat játsszák. Másoktól, máshogy: kedvenc hazai és külföldi zenekaraiktól dolgoznak fel dalokat. Elképesztő lesz!

A The Bluebay Foxes neve a budapesti underground indie-rock szcénában már ismerős. Tucatnyi sikeres klubkoncerttel és két kiváló single anyaggal a hátuk mögött már saját kialakult és elkötelezett rajongótáborral rendelkeznek. Egyedi hangvételük mindig garancia egy kiemelkedő hangulatú koncertre. Eddigi sikereiken felbuzdulva a banda idén ősszel megjelenteti első EP-jét, ezt pedig itt mutatják meg először! A lemez hamisítatlanul hozza majd a klubkoncertek hangulatát, megszólalását és a zenekar átütő energiáját.