Escape My Shadows 

Az Escape My Shadows egy 2020-ban alakult fiatal modern metál zenekar. Zenei stílusukat a metál, a pop és trap műfajok ötvözésével létrejött modern hangzásvilág jellemzi. A Budapest Park után pedig Gödöllőre is elhozzák legújabb kislemezüket az Ennyire Egyedült. A fiatal csapat tavasszal az AWS vendégként járta az országot, június 15-én pedig egy különleges este keretein belül indítja a nyári szezont a Trafo Club színpadán. A csapat, a már tőlük megszokott energikus műsorral készül, azonban idén először felcsendülnek dalok az első lemezről is.

A Király Halott

 A Király Halott egy 2017-ben alakult modern poprock formáció Budapestről. Zenéjüket a kemény, már-már metálos riffek, a mainstream hangszerelés és pop-os dalstruktúra jellemzi. 2018 óta aktívan koncerteznek, megjártak számos hazai fesztivált és idén tavasszal az első, önálló budapesti koncertjük is megrendezésre került az Akvárium Klubban. 2024 egy nagyon fontos év számukra, hiszen ebben az évben jelent meg első nagylemezük, ami „A tiszta lap súlya” címet viseli. A lemez a zenekar eddig sem szűk stílusirányzatát feszegeti: a kemény dalok még erősebbek, a popos dalok még populárisabbak.

Divent.

A Divent. egy 2023 végén alakult, energikus, négy fiatalból álló, magyar nyelvű, budapesti progresszív modern metál formáció. A zenekar 2023 végén adta ki a “Minden, ami most kell” címet viselő bemutatkozó kislemezét, melyet a “Másvilág” című daluk követett, ami a következő kislemezük előfutára.