According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

EREDET - Énekkel kísért, óriás gong-dobos meditatív koncert és hangfürdő


Szeretettel fogadunk Garábon, egy különleges meditatív hangélményen.

 

Egyedülálló hangfürdőnkön most kiemelkedő szerepet kapnak a hatalmas gongok és óriási gong-dobok, amelyek a szakrális táltosdobok erőit megmozgatva segítik az utazásod a belső szentélyedbe, felébresztve az emlékezést és az eredendő, tiszta Forráshoz való kapcsolódást. Szíved kapuin belépve, felébredhetsz az illúziók világából, és kapcsolódhatsz tudatod mélyebb rétegeivel. Éld át Te is ezt a varázslatos hangutazást.

Tudatosodhat benned, a léted igaz értelme és ezekben a magasabb tudati perspektívákban lecsendesítheted elmédet, és a változás útjára lépve, közelebb kerülve a valódi önmagadhoz, kívánságokat fogalmazhatsz meg.

Két hangterapeuta és zenész együttes munkája sokszorozza meg számodra, az így egyedülállóvá váló hangélményt. A szakrális és tradicionális hangszerek sokaságában szerepet kapnak a hatalmas gongok, gong-dobok, a tradicionális tibeti és kristály hangtálak, kaval, indián-furulya és egyéb különleges hangszerekkel, lélekemelő dalokkal is találkozhatsz. A városi zajtól távol, az Isten tenyere-kilátó közelében töltődhetsz, egy mesés helyszínen, a hangok tengerében.

Helyszín: Mahayana Buddhista Egyház – Shambala Rendezvénytér
Garáb, Petőfi u. 42. (Budapestről 60-70 perc autóval)

Választható időpontok:
2023. január 21. 13:30
2023. február 18. 16:00

Kapunyitás: Az eseményt megelőzően 15 perccel – Buddhista kert „hangfürdő” bejáratánál (4-es kapu).

Előzetes jegyvásárlás nélkül a rendezvény napján, telefonon történő előzetes bejelentkezést követően, érkezési sorrendben tudunk helyet kínálni 15.000 Ft-os, helyszíni belépőjeggyel, a fennmaradó szabad helyek függvényében.


Ajándékozz egészséget! Lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel.

https://www.hangtalasok.hu/ajandekkartya/

Gyere és tegyél szert arra az egyedülálló tudásanyagra, amelyeket a hangtálas tanfolyamainkon átadunk hallgatóink számára.

https://www.hangtalasok.hu/tanfolyamok/

Köszönjük bizalmad és örömmel tölt el bennünket, ha mihamarabb találkozunk Veled is! Szeretettel várunk!

T
óth Zsuzsanna és Varga Zsolt
+36 70 884 4470

www.hangtalasok.hu

www.tundermag-hangterapia.hu

www.hangtalterapia.hu

 

Az eseményen való részvételt 14 éven aluli gyermekeknek nem ajánljuk. A részvételt ezen kívül NEM ajánljuk epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval, pánikbetegséggel diagnosztizált, vagy vélt pszichiátriai problémákkal küzdőknek, hallucinációkkal küszködő, illetve mentális problémák miatt kezelés alatt állóknak.