monodráma
előadja: Csorba Kata
16 éven felülieknek

Különleges kalandra invitál Éva. Vagy talán valaki más irányítja az eseményeket?
Biztos sokan ismernek kincskereső játékokat, amikor egy nyom elvezet egy következőhöz és így tovább, amíg meg nem találjuk a kincset. Ebben az előadásban a nézők is aktívan alakíthatják a játékot, együtt nyomozhatnak Évával, ahol hátborzongató titkok tárulnak fel. És hogy mi lesz a kincs ennek a különleges előadásnak a végén? Az rajtad is múlik.

„A ritmikusan adagolt könnyedebb (akár humoros) és súlyosabb jelenetek, vagyis a különböző karakterű személyiségek váltakozása révén az előadás szerencsére nem döngöl a földbe. A mozaikosan felépített színpadi mű elsősorban az érzelmekre hat, s ebbe minden bizonnyal besegít „csoport” mivoltunk, ami kétségkívül jól működött az általam látott estéken, szinte tapintható volt a közönség odaadása. A kiosztott borítékok kardinális pontokon kapnak szerepet, a kiválasztott nézők a megbeszélt pillanatban felolvassák a bennük rejlő kérdést vagy mondatot, s ebből kiindulva folyik tovább az előadás.
„Csorba Kata (…) gyanútlan és magával ragadó, amikor gondtalan, szívet tépő, amikor bajban van. Ellenállhatatlan, amikor kedveskedik, megrázó, amikor összeomlik.”

/Ibos Éva – Revizor/

Előadja: Csorba Kata
Írta: Horgas Ádám
Hang: Szilágyi Szabolcs
Fény: Nahóczki Viktor
Fotó: Szabó Luca
Plakát, vizuál: Kovács András Gyula
Külön köszönet: Horgas Ádám, Szegedi Nemzeti Színház
Rendező: Horgas Ádám

Időpont: 2024. 03. 07. 19:00
Helyszín: ZUG Színház és Művészeti Tetthely (6722 Szeged, Gyertyámos utca 4.)

Az előadást keresleti alapon árazzuk! További információ az előadáshoz kapcsolódó Facebook eseményben!

A szervező elérhetőségei:
http://homoludensproject.hu/
https://www.facebook.com/zugszinhaz
homoludensproject@gmail.com