Rég álltatok Elefánt koncerten a haverokkal az első sorban? Nagyon hiányzik már egy pogó, egy csendes elmélázás és az az energia, amit csak egy közönséges koncert adhat? Tele van már a hócipőtök azzal, hogy nem mehettek koncertre? Nekünk is!

Ezért kitaláltunk valami olyat, ami még nem volt és amire régóta vártatok Ti is és mi is.

 A „Közönséges Interaktív Koncert” egy olyan élőben sugárzott online zenei esemény, amely lehetőséget biztosít arra, hogy újra egy térben álljatok, üljetek, kiabáljatok, énekeljetek, tapsoljatok, vagyis újra a lehető legközelebb legyetek egymáshoz úgy, hogy közben a zenekar is azt fogja érezni, hogy ott vagytok az első sorban. Jól hangzik, igaz?

Lehetsz a nappalidban, a konyhában, az autódban, egy kocsmában, kint a réten, a helyszín teljesen mindegy. A lényeg, hogy legyen egy telefonod, PC-d, laptopod, amelynek van kamerája és hangszórója, legyen letöltve a Webex applikációd és már be is kapcsolódhatsz a koncertbe. Ennyire egyszerű az egész.  

A "Közönséges Koncert" interaktív. Tudtok szólni egymáshoz és a zenekarhoz is ugyanúgy, mint rég. A stúdióban lévő színpad körül óriáskivetítőkre kerültök a valaha volt legszebb vizuálunk részeiként és közben látni fogjátok egymást és a zenekart is.

A koncert előtt lehetőségetek lesz bekapcsolódni egy beszélgetésbe is a zenekarral, az elküldött kérdéseitekre fogunk válaszolni Nektek és ezen a koncerten játsszuk el először élőben legújabb dalunkat, az Én-t. Megéri becsekkolni!

Nincs más dolgotok, mint a jegy megvásárlása után az e-mail címetekre kiküldött linkre klikkelni, bekapcsolódni, tombolni, pogózni vagy épp egy pohár bort szürcsölgetve élvezni a koncertet bárhol is lesztek.

Többféle jegytípusból is választhattok, attól függően, hogy mennyire szeretnétek részesei lenni ennek az egyedülálló élménynek. Szerintünk nagyon is!

 

1.     Kategória – Online Stream jegy – 2,500 HUF

A jegy megvásárlásával élőben nézheted és hallgathatod a koncertet, de nem tudsz bekapcsolódni az interaktív részébe. Pedig mi örülnénk, ha látnánk, de megértjük, ha nincs kedved sminkelni és ünneplőbe vágni magad csak a mi kedvünkért. 

2.     Kategória – Interaktív "Webex" jegy – 3,500 HUF – Legjobb választás!

A jegy megvásárlásával élőben nézheted, hallgathatod és be is kapcsolódhatsz a koncertbe, interaktív leszel, megmutathatod magad, hogy hogyan bulizol vagy épp ücsörögsz bárhol miközben élvezed a koncertet és ennek mi nagyon fogunk örülni! El sem tudod képzelni mennyire! Hiányoztok! :) 

3.     Kategória – Támogatói jegy – 7,500 HUF – Csak ha megteheted. Köszönjük!

A támogatói jegy vásárlásával a zenekar középtávú terveit támogatod, a készülő új dalaink, klipek megjelenését, melyet ezúton is hálásan köszönünk! Ezzel a jegytípussal élőben nézheted, hallgathatod és be is kapcsolódhatsz a koncertbe, interaktív leszel, megmutathatod magad, hogy hogyan bulizol vagy épp ücsörögsz bárhol, miközben élvezed a koncertet és ennek mi nagyon fogunk örülni! Ha nem szeretnéd ezt az opciót, akkor kapsz a jegyed mellé egy online stream linket is és csak simán nézd és élvezd.
 

F O N T O S !

A "Közönséges Interaktív Koncert" a Cisco "WEBEX" alkalmazás letöltésével és böngészőből történő bejelentkezéssel bármilyen típusú eszközről elérhető. 

Itt olvashatod el, hogy a legkényelmesebb a csatlakozás a koncerthez:

https://help.webex.com/hu-hu/nrbgeodb/Join-a-Webex-Meeting#id_135013

Itt pedig ki tudod próbálni:

https://www.webex.com/test-meeting.html

Az Interaktív "Webex" jegy és a Támogatói jegy megvásárlásával a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy kötelezően bekapcsolja a kameráját. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül a résztvevőkről, a jegy megvásárlásával beleegyezel ennek rögzítésébe.

A Webex jeggyel rendelkező vendégeket 20:00 órától várjuk, hogy a koncert kezdetéig mindenki bejelentkezhessen. Az Online Stream jegyvásárlók 20:25-kor tudnak csatlakozni, amikor a koncert elkezdődik.

Kérdés esetén a következő e-mail címen segítünk:

elefant.kontakt@gmail.com

További információ:

www.elefantofficial.com

https://www.facebook.com/elefantofficial

https://www.instagram.com/elefantofficial/