IDŐPONTVÁLTOZÁS!

Kedves Jegyvásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a El Búho (UK), AKKAN (ES), Daniel Ban, Fáni Bácsi @ Dürer Kert későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpont: 2020.09.18.
újabb időpont: 2021.05.14.
 
A megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontban megtartásra kerülő eseményre. Amennyiben ez nem megfelelő, abban az esetben visszaváltási szándékodat emailben jelezheted, az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, legkésőbb október 15-ig.

Ebben az  esetben az emailben mindenképpen küldd el a jegyek megrendelési azonosítóját, amelyet a jegyvásárlást visszaigazoló levél tárgyában találsz a következő formátumban:  # SZÁMSOR

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Megértésedet köszönjük!

 


 

El Búho (UK)
AKKAN (SP)
Daniel Ban
Fáni Bácsi

Helyszín / Venue: Dürer Kert
Kapunyitás / Doors: 22:00

Az idő hamarosan a kezünkben. Törzsünk a következő nyáron ismét felkerekedik és felfedezi majd a Jelenidőt, hogy átadja a megélt pillanatot a Minden Emlékek Őrzőininek, akik a folyton érlelődő szertartásaikba oltják majd a múlt történéseit.
Egy égben lebegő szigeten lévő dzsungel mélye rejti a Jelenidő kulcsát. Az égből lelógó indákon kell majd felkapaszkodni hozzá.
Az újabb kalandra El Búhoval és AKKAN-nal készülünk föl, megtámogatva Daniel Bannal, a Pure Lust egyik alapítójával és Fáni Bácsival, akinek a ritmusaira a Cooking Groove és a Dragon Nest körül is táncoltok Ozorán.

 

Május 14 lesz az a nap, ami most pénteken lett volna.

Elfogadjuk, hogy a jelen járványhelyzet okozta körülmények között egyik külföldi fellépő sem szeretné kockáztatni a beutazást.

A koncert a mostani 500-as limithez képest bőven teltházas, így érdemes megtartni a jegyeteket, ha biztosan részt szeretnétek venni a rendezvényen jövő tavasszal és egyúttal a szervezés munkáját is nagyon segítenétek ezzel.

Aki nem szeretne élni a tavaszi lehetőséggel, azok az ugyfelszolgalat@tixa.hu címre írva vissza tudják váltani a jegyüket.

Köszönjük a megértést és a türelmet.

Feszíti belülről a betűvetőt a felismerés, hogy ijesztő a hasonlóság a Totem Tribe eredettörténete és az általad most megélt valóság között. Törzsünk hősei a Jelenidőt védik a Minden Emlékek Őrzőinek, ami ezúttal kicsúszott a kezünkből. Szerezd vissza azzal, hogy megőrzöl egy tárgyat, egy tárgyiasítható emléket következő péntekről és magaddal hozod május 14-én. Fontos szerepe lesz a majdani szertartáson!

The 14th of May 2021 will be the day of next Friday.

We accept, that the circumstances caused by the current pandemic situation none of the foreign performers want to risk the travel.

The concert will be full house, considering the actual 500 pax limit. According to this, it's worth to keep your ticket you already purchased, in parallel, you help the organizers real much.

Those who chose not to wait till next spring should write an email to ugyfelszolgalat@tixa.hu to reimburse their purchase. Thanks for your patience and understanding.