Egy kapcsolat ízei – párkapcsolatok és étkezési szokások

Időpont: 2017. január 30. hétfő, 18:15 
Helyszín: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ
Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 13.

Egy párkapcsolat megjelenése az életünkben nagyon sok változással jár együtt. Az érzelmi életünk mellett napi szokásainkban, életmódunkban és akár még testsúlyunkban is érzékelhetjük a változást. 

Az előadás során a párkapcsolat és a táplálkozás összefüggéseit vizsgáljuk meg alaposabban. Mégsem a gasztronómia, az egészséges táplálkozás lesz a téma, étrendjavaslatokkal sem fogunk előállni. B. Molnár Judit előadónk Gastrocoachként a táplálkozás lelki aspektusaival foglalkozik.

Egy párkapcsolat tele van lelki folyamatokkal. Változó lelkiállapotokkal, és nehézségekkel is. Mindez hatással van étkezésünkre, még, ha nem is vagyunk tudatában. Tudunk enni örömünkben, bánatunkban, vagy mindezek hatására akár el is mehet az étvágyunk. Ehetünk azért, mert jó enni a másikkal, de éheztethetjük is magunkat, ha valami elvárást feltételezünk a másiktól. 

S ha azt hisszük, hogy egy párkapcsolatban két ember kezd alkalmazkodni egymáshoz, tévedünk. Mert mindenki mögött ott áll egy család, több generáció és azok szokásrendjei - a táplálkozásban is. 


Belépő: 1490 Ft

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Be Smart Klub ... és kitárul a világ!