EDDA művek (CSÓKAKŐI Várjátékok XIX.)


Program:
PATAKY művek (20:00 óra)
EDDA művek (21:00 óra)
E.V.M. zenekar (23:00 óra)

Jegyárak:
Első 100 db: 2.000 Ft
Elővételben: 2.500 Ft
Helyszínen: 3.000 Ft

Info: +36 308 5126

A MOST MEGVÁSÁROLT KONCERTJEGYRE JEGYVISSZAVÁSÁRLÁSI, BECSERÉLÉSI LEHETŐSÉG NEM LEHETSÉGES.

Tisztelt Jegyvásárló!                            
A jegy megvásárlásával elfogadta az itt leírtakat, a rendezvény lebonyolításának feltételrendszerét, biztonsági szabályait. A belépőjegy csak egyszeri belépésre jogosít. A rendezvényre 14 éven aluli látogató csak felnőtt kísérővel léphet be. A rendezvényt mindenki csak saját felelősségére látogathatja, a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért a rendezőség semmilyen felelősséget nem vállal.
Kérjük, viselje türelemmel a bejáratnál történő motozást, amely az Ön biztonságát is szolgálja! Bármilyen tárgyat, amely személyi sérülést okozhat / pl. esernyő/ a rendezők elkoboznak! Alkohol vagy kábítószer befolyása alatt álló személytől a koncertre történő belépést még érvényes belépőjegy birtokában is megtagadhatjuk. Szigorúan tilos minden kép-és hangrögzítő eszköz behozatala, használatuk esetén a rendezőség jogosult a felvételeket megsemmisíteni és az eszközt a műsor végéig elvenni. Dohányozni csak az arra kijelölt helyen lehet . A rendezők a jegy árának visszafizetése nélkül a koncert helyszínéről eltávolíthatják azt a személyt, aki emberre vagy vagyoni tárgyra veszélyes magatartást tanúsít, vagy tartósan és szándékosan zavarja mások szórakozását.                            
Az előadásról kép- és hangfelvétel készül, amelyen Ön is feltűnhet, de ezzel kapcsolatban Ön semmilyen követelőzéssel nem léphet fel a rendezőség felé Jegyet csak hivatalos jegyárusító helyen vásároljon, ellenkező esetben fennáll a veszélye, hogy hamis jegyhez jut és a koncertre nem engedik be. A jegy eredetiségét belépéskor ellenőrizzük. A rendezvény helyszínének, programjának és időpontjának megváltoztatási jogát fenntartjuk, az ebből eredő károkért a rendezőség semmilyen felelősséget nem vállal. Belépőjegyet csak akkor váltunk vissza, ha a koncert elmarad.