Fingers Crossed presents:  

D​usty Kid​ (IT) w/ ​Metha​ + ​Dave Wincent​ + ​Experimental 

warm up: ​Supapelex​ + ​Vadam

2017 február 11-én szombaton, a ​Fingers Crossed Production Budapestre hozza Dusty Kid-et, aki Calgariból hozza a békés és mély olasz technót. Paolo Alberto Lodde, ismertebb nevén Dusty Kid 10 éve inspirálódik az elektronikus zene minden eszközéből és meghatározóbb műfajából, a 80-as, 90-es évek rave és techno aranykorától, a közelmúlt analóg reneszánszán át eljutunk a goásan hipnotikus de legalábbis erősen meditatív révedéshez, ami gyakorlatilag mára védjegyévé vált.
A Fingers Crossed szervezte eseményekhez híven, az igényes külföldi fellépő mellé most is a műfaj hazai képviselőinek legjobbjait kapjátok: ez alkalommal Methát​ , Dave Wincent-​ et, Experimental​t, Supaplexe​ t és Vadam​ot. Methát nem sokaknak kell bemutatni, ő fogja az este deepebb, darkabb részét képviselni, breakes, minimal techno és tech house egyvelegével. Valószínű, hogy a november elején napvilágot látott Apple Thief lemezbe is belehallgathattok, élőben.
Dave Wincenttel sem egy friss tehetséget, hanem a hazai techno és house szcéna egyik csigolyáját kapjátok, aki gyerekkora óta producerkedéssel foglalkozik és alattomosan issza be magát Európa-szerte az elsőrendű tempókra vágyók fülébe.
Experimental a Der Morgen szervezte techno eseményeken fordult meg először, manapság népszerű minimál technóval, mely finom hipnotizálással és jól fogyasztható kísérletezésekkel vezeti le az estét.
Supaplex már hét éve aktív a miskolci Nextapes csapatával, Budapesten még ritkán hallhattuk, ám terjed a neve a szakmában. Vadam a drum and bass világából lépett át a techno sötét és minimál párhuzamos valóságába, így a sötétség mellé egy kis dinamika is párosul. Ami pedig kettejük közös warm up-jából kisül, méltó megalapozása lesz az estének.

Jegyárak: 
Early Bird - 2500 HUF 
Limitált elővétel - 3000 HUF 
Helyszíni - 3500 HUF 

FB Event: https://www.facebook.com/events/1833325576911669/