30 éves a DUE! Ebből az alkalomból az országos egyesület egykori és mai tagjai számára szervez ünnepi összejövetelt a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete. https://www.due.hu/
A jubileumi programra várnak mindenkit, akinek az életében fontos szerepet töltött, vagy tölt be ma is a DUE. DUE-s emlékekben gazdag, exkluzív születésnapi programmal, svédasztalos vacsorával és egy nagy baráti partival várják a résztvevőket.
És hogy honnan indult ez az egész?
Negyven évvel ezelőtt néhány fiatal elhatározta hogy szervez magának egy szabad médiatábort. Pontosabban egy szabadmédia-tábort. Néhány évvel később, a rendszerváltás első lehetséges pillanatában, 1989. szeptember 11-én megalapították a Diákújságírók Egyesületét, hogy otthont adjanak a média iránt érdeklődő tehetséges fiataloknak. Ma, harminc évvel később a DUE Magyarország második legnagyobb újságíró szervezete, Európa egyedülállóan aktív ifjúsági szervezete, évente több tucatnyi program - köztük a legendás médiatábor - szervezője, lapok és műsorok készítője, pályázatok meghirdetője, könyvek írója, kutatóműhely, gyakorlópálya és iskola - de leginkább egy közösség, amit a tehetség és a barátság - tehát az érték, és nem az érdek - tart össze. 
Várjuk a résztvevőket november 16-án, szombaton 17 órára a Kőbányai Szabadidő Központ rendezvénytermébe.