Jegyek a helyszínen még kaphatók!

Fogadjátok szeretettel az ősz első DUCKSHELL koncertjét!

Barátaink a SIKETFAJD és a Long Story Short is tiszteletüket teszik a színpadon, úgyhogy készüljetek egy hatalmas bulira!

Szeptember 27. péntek - Dürer Kert kisterem
Kapunyitás 19:00
 

Duckshell:

A Duckshell 2017 óta működő, világzenét játszó zenekar. Tömény tánczenéjüket magyar népzenei és dél-amerikai hatások is érik. A bandában a székely, cigány és angol mellett van brazil származású tag is, ezért a magyar és az angol mellett némelyik daluk portugálul íródott. A rendszeres budapesti koncertek mellett vidéki klubokban és fesztiválokon is játszanak már. A kezdetektől fogva turnéztak külföldön francia, német és spanyol közönség előtt is. Amikor nem volt fellépésük, akkor rengeteget zenéltek Európa utcáin, amitől még energikusabb lett a hét tagú banda.

Tekintettel arra, hogy a Világzenei palettán léteznek, figyelnek arra, hogy minél több élő hangszer legyen a produkcióban és minél extrémebb műsort adjanak. A dalok tánczene alapúak annak érdekében, hogy a közönség ne csak zenét hallgatni járjon a koncertjeikre, hanem táncolni is.

Siketfajd:

A Siketfajd zenekar vagyunk, 2011 óta létezünk. Stílusunk: a széles körben elterjedt pszihedelikus-balkán-punk-funk, melyet megbolondítunk iszonyatosan abszurd és vicces performance-okkal.
A színpadi kép gyors és követhetetlen, ha jó formában vagyunk.
Rajongunk a Monty Python-ért.
Csak rövidtávon és nagy zajjal repül. Dürgés idején tánccal, pózolással és hanggal udvarol a tojónak. Dürgéskor, köszörülés közben süket, ugyanis a fejébe száll a vére és így a hallójárat hátsó falán elhelyeződött, a vértolulás folytán erősen megduzzasztható redő is, másrészt pedig a szájtátogatás következtében az alsó állkapocs hátsó csontnyúlványa is elzárja a fülnyílást.
A jószág egy új Ep-t is kitojt magából a tavasszal.

Long Story Short:

A budapesti LongStoryShort! négy a húszas éveiben járó fiatalból álló zenekar, amely két éve alakult. Jelenlegi formájában 2019 február óta működik. Zenéjüket hallgatva leginkább a 2000-es évek californiai pop-punk irányzat ugrik be először, azonban a srácok kísérleteznek többféle irányzat egybekovácsolásával is mint például metál és a hard-rock. 2018 őszén jelentették meg első EP-jüket, ami a My Summer címet viseli. A lemezen négy dal hallható. Hamarosan meg jelenik az első videoklipjük. Jelenleg az első albumuk előkészületei zajlanak, amelyet a jövő év elején szeretnének megjelentetni, egy lemezbemutató koncert keretén belül. A tavalyi évben megtöltötték a Rocktogont, illetve a Robotban is többször felléptek már telt ház előtt. Idén meghívást kaptak a 14. Rockfesztre Dunaszerdahelyre is.