Fülesbagoly Trip néven koncertsorozat indult a Turbina Kulturális Központban a Fülesbagoly Alapítvány szervezésében. A havonta jelentkező esteken párosával lépnek fel a Fülesbagoly Tehetségkutató elmúlt hét évadát megjárt döntős produkciói. A Fülesbagoly Trip ötödik állomásához ér május 2-án Dominiqa Savah és a HERSELF fellépésével.

 

Dominiqa Savah a zene nyelvén beszél, ami nem ismer határokat, ahogy tehetsége sem. A magyar, spanyol származású lány énekes\ rapper\ dalszerző\ producer. Öszinte és pimasz személyisége teremt hangulatot a zenéjében, ami progresszív RnB Hip-Hop egy csipetnyi

latin hangzással fűszerezve. Színpadra lépett a Sziget Fesztiválon, kisebb, nagyobb színpadokon több országban. 2023-ban a Budapest Open Mic Hip-Hop verseny legjobbjai között fellépett az Akváriumban, 'Legjobb Énekesnő' és 'Mood Media' díjat nyert a Fülesbagoly Tehetségkutató debreceni döntőjén, 'Legjobb Előadóművész' címet kapott az ÉTER Fesztiválon és 3. helyezett lett a Peron Tehetség Showcase-en. 2024-ben a Kikeltető program 15 legjobbja közé választották.

 

Felállás: Dominiqa Savah – ének, Benny – basszusgitár, Neon Leon – gitár, Dickson – dob, Elly - billentyü

 

Az elektronikus színezetű underground pop-rockot játszó HERSELF első EP-je 2019 decemberben jelent meg, azóta dalaikat egyesével single-ként adták ki. A zenekar „kétnyelvű”, angolul és magyarul is szívesen megszólalnak dalaikban. A zenekar az elmúlt években országszerte több helyszínen megfordult, adtak már koncertet a Kobuci Kertben vagy az A38 fedélzetén, valamint több nagy hazai fesztiválon is megmutatták magukat. (pl. Művészetek Völgye, Campus Fesztivál, Sziget Fesztivál) 2021-ben és 2022-ben is bekerült a zenekar az Öröm a Zene tehetségkutató sorozat országos döntőjébe, az 05. Magyar Klipszemlén Lucky You című klipjük győzött „legjobb operatőri munka” kategóriában. 2022 szeptemberében az M2 Petőfi TV Akusztik c. műsorának vendégei voltak. 2024 év elején jelent meg első nagylemezük Vihar volt címmel. A daloknak külön-külön is megvan a maga témája, de egybefűzve egy lélekfejlődési folyamatot mesélnek el.


A zenekar tagjai: Bakos Attila – ének, Bakos Zita - billentyű, vokál, Bótyik Borostyán – ének, Bese Bence – basszusgitár, Szalvai Ádám – gitár, Vörös Zoltán – dob

 

Menetrend:

19:00 kapunyitás

20:00 - 21:00 Dominiqa Savah

21:15 - 22:15 HERSELF