According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

Tavaly úgy döntöttünk, hogy most már tényleg ideje csinálnunk egy nagylemezt. Másfél évvel idősebbek vagyunk és most úgy állnak a dolgok, hogy hamarosan érkezik az első nagylemezünk a “GATYA”! Nonszensz!

Másfél évet ülni dalokon (vagy akármin) nagyon nehéz feladat, de végre ez alól is mentesülünk, mert November 30-án úgy bemutatjuk nektek élőben az anyagot, mint még soha semmit. GATYA nem marad szárazon!

Az estén vendégünk lesz a kiváló Cataflamingo is, szóval kegyetlenül megreccsentjük majd a Gólyát! November 30-án találkozunk! Kössétek fel a GATYÁTOKAT!

Doggos

A 2017 végén alakult Doggos könnyedén lavírozik a pop, az indie és a glam-rock között. Koncertjein bármi megtörténhet a feszes garázsos riffeléstől kezdve egészen a sokperces, giccses power ballad-ig. A pécsi banda először a KERET blog ‘Kikeltető’ nevű tehetségkutatóján bukkant fel. Azóta felléptek többek közt az Ördögkatlan, Művészetek Völgye, Pécsi Egyetemi Napok, Fekete Zaj és Kolorádó fesztiválokon, koncerteztek az Esti Kornél, a Margaret Island és a Ricsárdgír és a Bohemian Betyars vendégeként, valamint három Magyar Klipszemle jelölést és egy díjat is maguk mögött tudhatnak.

2022-ben bekerültek a Hangfoglaló Program induló zenekari alprogramjába. Ennek keretében adták ki első magyar nyelvű szerzeményüket, Hozzám van szerencséd címmel. A klipet 2023-ban a Klór című megjelenés, majd az első anyanyelvi EP követte Agymasszázs címmel. 

2024-ben megjelent pici szíved című új daluk, melyhez Kreuzer Emmy készített videóklipet. Ez év tavaszán a Margaret Island zenekar előtt léphettek fel 6 állomáson át.

FB https://bit.ly/3CZgGAo

IG: https://bit.ly/3VWnFCv

YT: https://bit.ly/3DnIwYo

Spotify: https://spoti.fi/3DnZKF4


Cataflamingo

A Cataflamingo egy budapesti alternatív rock zenekar. Stílusuk, – amellyel több tehetségkutatón (Kikeltető, Lemming, Peron) is elnyertük a szakmai zsűri elismerését – modern módon idézi a ’90-es és a 2000-es évek rockzenéjét. Két EP után 2023-ban adták ki első nagylemezüket Ajtónak támaszkodni címmel, amelyről a Semmi meglepő című lead single több Spotify lejátszási listába is bekerült és az eddigi leghallgatottabb daluk lett, illetve a telex After az év legjobb rock lemezének választotta.

2023-24 nyarán már számos nagyobb fesztivál (Kolorádó, Művészetek Völgye, Fishing on Orfű, Strand Fesztivál) és a Budapest Park színpadára is eljutottak.

Valamint az klubszezon se volt kevésbé sűrű: első nagy headliner bulijukon bemutatták a nagylemezüket a Gólyában, és az Akvárium NagyHalljának színpadán is játszottak a Platon Karataev vagy az Óriás előtt, valamint vidéki bulikon előzenekaroztak a Csaknekedkislánynak és a 30y-nak.