Orsoya Darchi Dinner and Robes 3.

Öt érzék fashion show

Érezd a látványt, az ízeket, a hallást, az illatokat, a textúrákat.

2023-ban ismét új arcát mutatja az elvarázsolt liget.

Az immár hagyománnyá váló nagy nyári eseményünk helyszíne változatlan, a koncepció és a varázslat viszont évről-évre együtt változik a márka új kollekcióival.

Ezúttal Mexikó Tulum régiójába repít minket érzékeinken keresztül a tervezőnő legexkluzívabb fashion showja.

Ami nem változik, az a csodás helyszín, az érzékeidet rabul ejtő zene, fényjáték, ízek, illatok és érzéki kelmék. Ezt az önmagában is nagyon erőteljes és egyedülálló koncepciót minden évben újrahangolja az adott kollekció atmoszférája. Ahogy belépsz a bemutató helyszínére, kezdetét veszi az érzéki utazás. Egy ligetben sétálsz a fák között. Egy hosszú erdei sétány végén megpillantasz egy különleges épületet. A sétány mellett ég a tűz. A nyári erdő aromájával keveredik a pattogó fadarabok fanyar illata. A grillteraszon mexikói ízek csalogatnak a fine dining, textúrák határait feszegető újraértelmezésében. Kellemes zene szól és ahogy a nap sugarai gyengülnek, három felvonásban kivonulnak modelljeink és bemutatják a Bridal és Tulum kollekció egyedi darabjait. Bemutatónk ezúttal egy nagy meglepetést tartogat a közönség számára, ugyanis az első felvonás darabjait a 2022-es egyedi Orsoya Darchi ruha tulajdonosai mutatják be.

A Tulum kollekció rétegei fontos üzeneteket hordoznak. Ezzel a sokféle jelentést hordozó formanyelvvel is utal arra a tervezés, hogy a divat egy összetett és érzékeny barométere és lenyomata a minket körülvevő világnak, a kulturális és társadalmi eseményeknek.

A Tulum kollekció a luxus, a hagyomány, az anyaghasználat újszerűsége és egy új testkoncepció megjelenítésén keresztül rámutat azokra a fontos trendekre, amik a világunk aktuális kérdéseit feszegetik. Fenntartható luxus, fenntartható fejlődés, hagyomány és modernitás, ember és természet, modern női narratívák, szabadság és determináció.

Megnyitja a résztvevők előtt azt a világot, amit az Orsoya Darchi teremt a nőknek, hogy otthon érezzék magukat.

Amivel kényeztetjük az eseményünk résztvevőit:

Ízek és italok:

A kulináris ízélményeket a debreceni IKON étterem biztosítja számunkra és természetesen a különleges desszertek, borok, pálinkák és a koktélok sem maradhatnak el az impozáns divatbemutatóról.

Az ellenállhatatlan menüsor:

- Empanadas – töltött sült tészta

- Debreceni salsa, tortilla chips – debreceni kolbász, kukorica, salsa

- Tostada - avokádó, lazac

- Taco – tépett marhapofa, sültbab,

- Camarones – garnélarák, chili, fokhagyma, koriander, lime

- Antojitos, salsa verde, tejföl – tortilla tekercs sajttal sütve

Üdvözlő ajándék:

Külön ajándékkal készülünk minden résztevő számára. Meglepünk benneteket egy exkluzív üdvözlő csomaggal, amit belépéskor adunk át. Megmutatjuk, mit rejt a csomag: 

Az Orsoya Darchi meglepetés ajándékát, a Jo Malone különleges esküvő-illatosító permetét, a Faludi G jewellery Zephyr kollekciójának karkötő és fülbevaló szettjét, a Dr Házi varázslatos hatású, exkluzív kiadású arckrémjét, a Tusi Candle Coco Chanel Paris parfümjének illatjegyeit felvonultató, organikus szójaviaszgyertyáját, a The Body Shop parfümkóstolóját, a Bálint Cseppek liofílizált gyümölcs-csodáit, Liana Diadema Tulum kollekciónkhoz kézzel készített makramé kulcstartója.

Helyszín:

ORSOYA DARCHI Store

4200 Hajdúszoboszló, Liget u. 2.

Időpont:

2023.06.22.

Kapunyitás: 17:00

Dress Code: FEHÉR/WHITE

Ahogy korábbi eseményeinken is, igazodjunk a szabadtéri elegáns, laza, felszabadult öltözethez.

Hölgyeknek: a fehér minden árnyalata.

(a helyszín jellege miatt lapos talpú cipő ajánlott)

Uraknak: fehér ing.

A liget befogadóképességéhez alkalmazkodva limitált mennyiségű jegy áll rendelkezésre. Ha szeretnél részese lenni ennek az egyedülálló élménynek biztosítsd be a helyed minél korábban.

Kedvezőtlen időjárás esetén, esőnap: 2023.06.29.

További információ az elérhetőségeinken:

https://orsoya.com/dinner-and-robes/

Telefon: +36 (30) 883 2245

E-mail: orsi@orsoya.com