Idén az eddigi legszakmaibb és legpraktikusabb formáját nyeri el a DEX Songwriting Expo – az Artisjus négy teljes délutánt szervez négy fókusztéma és előadó köré. A cél változatlan: támogatni az az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül – azt, hogy profik is tanulhassanak profiktól.

A négy eseményen a jegyvásárlóknak mesterkurzusokon, és kisebb, néhány fős mentoring, műhelymunka programokon van lehetőségük a szakmai fejlődésre.

Mesterkurzus:

A DEX első napján a funkcionális zeneszerzés a fő téma. Az úgynevezett zenetárak vagy könyvtárzenék (production music, stock music vagy más néven library music) kifejezetten olyan zeneművek gyűjteményei, melyek leginkább alkalmazhatóak reklámokhoz, vagy televíziós programokban. Faltay Csaba zeneszerző-zenei producer olyan platformokra dolgozik be, mint a FOX, az NFL, a BBC vagy az ITV, és a DEX-en tartott mesterkurzusán abban segít, hogy az elkészülő funkcionális szerzemények kiemelkedjenek a versenytársaiké közül.

Milyen szakmai tapasztalatra van szüksége annak, aki dalszerzőként szeretne ezen a területen karriert építeni? Milyen feltételekkel kerülhetnek be műveid egy zenetárba? Milyen műfajok a legnépszerűbbek? Csak néhány kérdés, amit érinteni fogunk a mesterkurzus során.

Ha érdekel a stockzeneszerzés, és konkrét lépéseket szeretnél tenni funkcionális zeneszerzői karriered beindításáért – Faltay Csaba mesterkurzusa Neked szól!

 

EXKLUZÍV! Mentoring:

A DEX másik programján egy exkluzív mentoring alkalom keretében személyre szabott visszajelzést is kaphatsz Faltay Csabától.  A limitált férőhelyes programra jelentkezni saját szerzeménnyel lehet, a beküldött zenék alapján Faltay Csaba választja ki a résztvevőket, akik feltehetik neki kreatív és üzleti jellegű kérdéseiket is. A mentoring alkalom célja, hogy funkcionális zenei kompozícióid kiemelkedjenek a versenytársak közül!

Mi a teendőd?

Vásárold meg DEX-jegyedet a 2023. április 27-i napra, majd a jegyvásárlásnál is használt email címedről küldd el maximum 4 perces hangfelvételed - vagy annak linkjét- az expo@artisjus.com címre április 21-ig. Tárgy: Jelentkezés Faltay Csaba mentoring programjára. 

A beküldött szerzemények alapján Faltay Csaba választja ki a mentoring alkalom résztvevőit. A program a mesterkurzussal azonos napon kerül megrendezésre.

Minden további infó: expo.dalszerzo.hu