Tarts velünk egy egyszeri, különleges eseményre! Újra Spabook FÜRDŐTÚRÁRA indulunk, méghozzá zárt körben, tehát csak mi leszünk a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő "Szaunavilág" részlegében.

A program során megnézzük a Fürdő gépészetét, meglessük az éppen felújítás alatt álló részeket, végül a Fürdő Szaunavilág* részlegében pihenünk és töltődünk pozitív energiákkal.

Fakultatív program kapunyitás előtt a délutáni órákban: sétálunk a létesítményhez tartozó 10 hektáros kertben, valamint kellemes kirándulást teszünk a Róka-hegyen és a kőfejtőben. A Róka-hegy kőfejtőjének hatalmas udvaraiban impozáns sziklafalak juttatják eszünkbe a Grand Canyon-t. A változatos formavilágú sziklakatlanok tetejéről nagyszerű panoráma nyílik Budapestre, és a látványos sziklafalakra. A fakultatív programon résztvevők számára túlélőcsomagot is tartalmaz a jegyár (1 db szendvics és müzli szelet, fél liter víz).

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK a Szaunavilágban*:
Ördög szauna (101 Celsius fok!)
Panorámás finn szauna
Aroma szauna
Infra szauna
Gőzkabin
Hűvös merülő medence
Forró medence (42 C)
Meleg medence (36 C)
Panoráma medence (34 C)
Sófürdő dézsában

MENETREND 2019.03.30:
15:00-18:45 Fakultatív kirándulás a Róka-hegyi kőfejtőben és kerti séta
18:45-19:00 Érkezés a Fürdőtúrára, BÜFÉ, köszöntő
19:05 - gépház bejárás, külső fürdőrészlegek megtekintése
20:00-23:00 - öltözés, belső részlegek bejárása, érkezés a Szaunavilágba, esti wellness

BELÉPŐJEGYEK:
Fürdőtúra: 19 órától gépház bejárással, esti szaunázással és fürdőzéssel, 19-23 óráig, 4 órás időtartam, 4100 Ft/fő.
Fürdőtúra kirándulással a Róka-hegyen és kőfejtőben, túlélőcsomaggal: ~15-23 óráig, ~8 órás időtartam, 5100 Ft/fő.

Kizárólag elővételben lehet belépőt venni, a helyszínen erre nem lesz lehetőség! A helyek száma korlátozott (max 30 kiránduló+fürdő jegy, további max 40 csak fürdőtúra jegy), a jó minőség és a kiemelkedő élmény érdekében. Ha az egyik elfogyott, a másikból még vehetsz.

*A Fürdő hatalmas méretei miatt nagyon sok ember munkájára lenne szükség, hogy biztosítani tudjuk a fürdőzők biztonságát és kényelmét, ami nagyon magas jegyárat eredményezne. Emiatt, mivel zárt körben leszünk a nyitva tartási időn kívül, így "csak" a legfelső emelet áll majd rendelkezésünkre. Ez az ún. Szaunavilág, ahol a leírásban felsorolt szolgáltatások érhetőek el. A sportmedencét és a 2 szinttel lentebb lévő 3 db "wellness medencét" a bejáráson megnézzük, de ezúttal nem fogjuk használni őket, de nem is kell, mert egy estére ezek is bőven elegendőek lesznek.

**Speciális étrendedet, esetleges ételallergiádat feltétlenül jelezd!

 

Hozd el a párod, barátaid és ismerj meg új embereket!