POSTPONED! Original date: 12/11/2020

Kedves Jegyvásárlónk! 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Hogyan értsük félre a nőket? Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka @ Vác előadás későbbi időpontban kerül megrendezésre. 
Kérjük, olvassa el figyelmesen a szervezők közleményét.

Új dátum: 2021. június 25. 20:00

"A 2020.11.12-én elmaradt Csányi Sándor: Hogyan értsük félre a nőket? című előadásának pótlása 2021.06.25-én 20:00 órakor kerül megrendezésre. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra vagy visszaválthatók.

Szeretnénk mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy a Madách Imre Művelődési Központ belső tereiben való tartózkodáskor a jelenleg érvényben lévő 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet érvényes. 
Ennek értelmében kizárólag névre szóló érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni, mely személyazonosítására alkalmas igazolvánnyal együtt érvényes, valamint védett személy felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.
A művelődési központ közönségforgalmi területein továbbra is kötelező a maszkhasználat, valamint a 1,5 méteres védőtávolság betartása.

Akinek még nincs oltási igazolványa, és az előadás napjáig várhatóan nem is lesz, annak a jegyeinek az árát visszautaljuk, a visszaváltási igények 2021. május 28. 12:00-ig jelezhetők az ugyfelszolgalat@tixa.hu email címen. 

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

Kérjük, segítse a gyors, torlódásmentes bejutást jegyének és igazolványainak előkészítésével!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!"

 

 

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.

Egy részben, szünet nélkül.