POSTPONED!

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. november 10-én éjféltől életbe lépő kormányrendeletnek megfelelően a 2020. december 31-ig meghirdetett Hogyan értsük félre a nőket? előadások elmaradnak.

Ezek az előadások a rendezvényekre vonatkozó feloldó intézkedést követően kerülnek megrendezésre. Az új időpontról a későbbiekben küldünk tájékoztatást. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a pótelőadásra.     

Megértésüket köszönjük, jó egészséget kívánunk!

 

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.

Egy részben, szünet nélkül.

Kedves Vendégeink!
Az előadáson és az épületben a szájmaszk használata kötelező! Az előadás megkezdése után érkező későn jövő vendégeinket sajnos nem áll módunkban beengedni. Megértésüket kérjük és köszönjük!