POSTPONED! Original date: 23/12/2020

Kedves Jegyvásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Hogyan értsük félre a nőket? Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka @ MOM Kulturális Központ előadás későbbi időpontban kerül megrendezésre.
Kérjük, olvassa el figyelmesen a szervezők közleményét.

Új dátum: 2021. június 11. 19:00

"A 2020.12.23-án elmaradt Csányi Sándor: Hogyan értsük félre a nőket? című előadásának pótlása 2021.06.11-én 19:00 órakor kerül megrendezésre. A megvásárolt jegyek visszaválthatók vagy a megvásárolt árkategórián belül átcserélhetők.

Szeretnénk mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy a MOMkult belső tereibe kizárólag névre szóló érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni, mely személyazonosítására alkalmas igazolvánnyal együtt érvényes.

A MOMkult teljes területén mindannyiunk védelme érdekében, a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése továbbra is kötelező!

Akinek még nincs oltási igazolványa, és az előadás napjáig várhatóan nem is lesz, annak a jegyeinek az árát visszautaljuk, a visszaváltási igények 2021. május 21. 12:00-ig jelezhetők az ugyfelszolgalat@tixa.hu email címen!

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

Kérjük, segítse a gyors, torlódásmentes bejutást jegyének és igazolványainak előkészítésével!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!"


 

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.

Egy részben, szünet nélkül.