Budapest, ELLÁTÓház, Copy Con, Reggae Express Band, Sky Fanatic, jó kedv, tánc, Csihú, csihú!
Béke!  

PROGRAM
19:00 Kapunyitás
19:15 Sky Fanatic
20:30 Copy Con & Reggae Express Band

JEGY
Early Bird: 1490 HUF (korlátozott számban)
Kedvezményes: 1990 HUF (online, november 29-én éjfélig)
Teljes árú: 2490 HUF (online november 30-tól, majd a helyszínen)
Online jegyek: https://tixa.hu/copycon_20191213_ellatohaz  

Kérjük az előre megváltott jegyedet készítsd elő a gyorsabb bejutás érdekében.
A kapuban és a bárpultoknál is csak készpénzzel tudsz fizetni.

Copy Con
=======
Copy Con, akit ma hazánk egyik legismertebb reggae-ragga előadójaként tartanak számon, már 14 éves korában zenéléssel foglalkozott. Eleinte a hiphop stíluson belül tevékenykedett , de hamarosan elindult a reggae, majd a ragga irányába, melyet már kezdetben is vegyített a dancehall elemeivel és tiszta énekkel is. Mára hat tehetséges zenésszel dolgozik együtt (Reggae Express), így a minőségi és változatos zene mellett a színpadi show sem marad el fellépéseik alkalmával. Számtalan Reggae Camp fellépés, országos klubturnék és a legnagyobb tömegeket vonzó fesztiválbulik szerte az országban.

Mi Copy Con titka?

Talán az, hogy elsőként bizonyította, hogy az addig kizárólag angol, esetleg francia nyelvűnek hitt műfaj magyarul is érthető, élvezhető.
Különleges hangja van, mellyel a jamaikai nagyokhoz hasonló hangnem adja elő reggae-ragga dalait. Szövegvilága is abszolút jellegzetes, az átlagember szemszögéből, a fiatalok és kevésbé fiatalok hétköznapi élményeit énekli meg, a lehető legszélesebb „témaválasztékkal”, de mindenképpen az itt, Magyarországon élő emberek problémáit, érzéseit szem előtt tartva. Sokan említik népszerűségének egyik titkaként azt is, hogy az egyik legőszintébb szerző és előadó, egyrészt szerzeményeiben, másrészt a közönséggel kialakult közvetlen kapcsolata miatt, hiszen a lila ködben közlekedő sztár helyett egy barátságos, hétköznapi embert ismerhetnek meg a koncertre járók.

https://www.youtube.com/watch?v=FYyXDGwDx6c
https://www.youtube.com/watch?v=EZOLlXE5xq8
https://www.youtube.com/watch?v=0_7gU2QZJGQ
https://www.youtube.com/watch?v=S5lpxLIhOXk